Final Fantasy XV - Windows Edition

Final Fantasy XV - Windows Edition

Články

Nové Radeon ovladače slibují navýšení výkonu pro Final Fantasy XV Windows Edition

AMD vydala již druhé ovladače optimalizující výkon hry Final Fantasy XV Windows Edition, která se dočkala své premiéry na PC 6. března. Aktuální ovladače Radeon Adrenalin Edition mají pořadové číslo 18.3.2 a jsou již ke stažení na stránkách AMD.

Final Fantasy XV dorazilo na Steam bez modovacích nástrojů, ale se spokojenými ohlasy

Rok a půl po vydání konzolové verze přichází možná až překvapivě štědrý port rozmáchlého Final Fantasy XV i na PC. Jak už si možná pamatujete z dřívějších zpráv, Final Fantasy XV Windows Edition není jen obyčejnou konverzí původní konzolové verze. Počítat můžete s podporou 4K rozlišení, nástroji pro modování (do budoucna), pohledem z vlastních očí a dalšími novinkami.

Vyšly nové ovladače od Nvidia pro Final Fantasy XV, PUBG, World of Tanks a Warhammer: Vermintide 2

Jak už bývá zvykem, Nvidia při uvádění některých velkých titulů na trh s PC hrami vydává ovladače podporující krásné grafické funkce. Na ty se může těšit za týden vycházející Final Fantasy XV Windows Edition, ale při té příležitosti se dostalo i na další, jmenovitě: PlayerUnknown’s Battlegrounds, World of Tanks 1.0 a Warhammer: Vermintide 2.

Vymazlená PC verze Final Fantasy XV dorazí za dva měsíce, její obsah bude k dispozici i na konzolích

Tak už konečně známe datum! Počítačová verze rok a kousek staré Final Fantasy XV dorazí již 6. března, a nutno říct, že se vší pompou. Nejde totiž jen o pouhé portování hry z konzolí. PC verze využije výkonové možnosti počítačů ve velkém, dorazí kompletní, a dokonce přidá i něco nového navíc. A aby to konzolistům nebylo líto, tak ruku v ruce s Windows Edition vyjde pro ně připravená Royal Edition.

V multiplayeru Final Fantasy XV se z vás stanou členové elitní jednotky Kingsglaive

Square Enix konečně vyšel ven s oficiálním datem vydání už vážně dlouho očekávané multiplayerové složky loňské Final Fantasy XV. Počínaje 31. říjnem se spolu s přáteli vydáte na epický výlet, odhalíte jedno velké tajemství a splníte spoustu questů. Alespoň tedy na konzolích.

PC verze Final Fantasy XV bude mít oficiální podporu modů a Steam Workshopu

Nedávno oznámená Final Fantasy XV Windows Edition vyjde v prvních měsících příštího roku a vedle spousty detailů o kterých už psal Petr, jsme se teď dozvěděli víc například i o modování. PC verze povedeného JRPG přijde rovnou s oficiálním nástrojem pro modování a bude podporovat také Steam Workshop.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. dubna 2018
Recenze