Fish Fillets 2

Fish Fillets 2

Články

Redakční anketa: 15 nejlepších českých her

Máme rádi české hry. Rádi o nich informujeme, rádi je hrajeme, a tak nás napadlo, že by nebylo od věci zjistit, které z nich jsou u nás v redakci ty nejopěvovanější. Každý z nás dal dohromady vlastní žebříček deseti nejoblíbenějších her. Šest vzniklých žebříčků jsme následně porovnali, obodovali a vytvořili z nich jeden redakční výběr toho nejlepšího, co nám za svou historii dala česká scéna.

Na Humble Bundle si můžete už podruhé koupit hry od Bohemia Interactive za pár babek

České studio Bohemia Interactive se už v minulosti se svými tituly na Humble Bundle objevilo. A zřejmě z toho byl takový úspěch, že si dali repete. Hry od Bohemky jsou právě teď k mání za pár šupů v aktuálním Humble Weekly Bundle, který nese název Bohemia Interactive 2. Pokud systém Humble Bundlů znáte, nečeká vás nic překvapivého. Můžete zaplatit kolik chcete a dostat se tak ke spoustě dobrých her z české produkce.

Rybí pozdravy Fish Fillets 2

Druhý díl populární logické hry Fish Fillets, nyní nejen s rybkou v hlavní roli, projde celou řadou změn.

První obrázky z Fish Fillets 2

V E3 press-kitu IDEA Games, sdružení domácích vývojářů, se překvapivě objevily premiérové screenshoty z Fish Fillets 2, které jsou mnohem barevnější než předchůdce a bez problémů splňují nároky na moderní grafiku.

První informace o Fish Fillets 2

Pamatujete ještě na Fish Fillets? Ano, je to sice už devět let, ale tyhle rybičky se dodnes mohou pyšnit označením pro nejlepší českou logickou hru.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
12. března 2007
Recenze