Formula Fusion
Věková dostupnost

Formula Fusion

Články

Tvůrci Wipeout vydali Formula Fusion - stejný typ hry pod jiným názvem

R8 Games, studio složené z tvůrců Wipeout, Grand Theft Auto nebo Colin McRae her, vydává super rychlé závody Formula Fusion. Hra uspěla v květnu roku 2015 na Kickstarteru a na podzim téhož roku již byla k dispozici v early accessu na Steamu, kde vydržela dlouhý rok a půl až do teď. Nyní je k dispozici hotová verze.

Futuristické závody Formula Fusion od tvůrců Wipeoutu nabídnou pět vozidel a osm unikátních tratí

Finální podoba Formula Fusion, zběsilých futuristických závodů od tvůrců série Wipeout, se už pomalu začíná rýsovat. Hra se momentálně nachází v předběžném přístupu na Steamu a k jejímu plnému vydání by mělo dojít někdy v příštích třech měsících, a autoři konečně představili finální seznam tratí a autíček. Tedy, autíček. Spíš namydleně bleskových vznášejících se stíhaček, o kteréžto skutečnosti se můžete přesvědčit na záběrech z hraní.

Superrychlé závody Formula Fusion od tvůrců Wipeout jsou na Steam Greenlight

Rychlosti, při kterých vám oční bulvy vyrobí obtisk na předním mozkovém laloku, bývaly doménou série Wipeout a štafetu sami po sobě hodlají převzít pohrobci studia Psygnosis, které se přerodilo v nezávislé R8 Games. Ti loni představili (viz článek) své závody Formula Fusion, jež jedou v kolejích toho, co tvůrci umí nejlépe, tedy sci-fi závody futuristických vozítek. Hra nyní vstoupila na Steam Greenlight a představila program své závodní sezony.

Tvůrci Wipeoutu založili nové studio a pracují na Formula Fusion

SCE Studio Liverpool, dříve známé pod názvem Psygnosis, tu s námi už několik let není. Jejich přínos hernímu průmyslu byl nemalý, ale když je řeč o SCE Studio Liverpool, nejde nezmínit jejich ikonické dítko Wipeout. Série futurisitických závodů si našla domov na PlayStationu a poslední díl přisvištěl v roce 2012, bohužel jen na PS Vita. Kdo ví, kdy Sony tuhle značku vzkřísí a komu ji svěří. Než se tak stane, máme tady R8 Games a jejich novotu Formula Fusion.
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
9. června 2017
Recenze