Forza Horizon 2

Forza Horizon 2

Články

Předplatitelé Xbox Games with Gold budou v srpnu šermovat a závodit

Ve věčné studené válce dvou úhlavních konzolí jsou vojenské operace nahrazeny exkluzivními hrami, příslušenstvím jako virtuální realita nebo pohybové senzory, a pak také měsíčním předplatným. PS Plus i Games with Gold měsíc co měsíc nabízejí hry „zdarma“, a nejinak tomu bude i v srpnu. Microsoft si pro své věrné připravil čtyři nové kousky, a kromě nich ještě příjemnou slevu.

V březnu si zdarma stáhněte samostatný datadisk Fast & Furious pro Forza Horizon 2

Paul Walker už je nějaký ten měsíc na pravdě boží, ale přesto "zažije" na začátku dubna ještě jednu premiéru filmu, ve které ztvárnil jednu z rolí. A nejenom filmu, nýbrž i hry. Na konci března totiž Microsoft a Universal společnými vydají samostatný (nemusíte vlastnit základní hru) datadisk Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, který je obsahově spojený s filmem Furious 7, a navíc bude první dva týdny po vydání majitelům Xbox One a Xbox 360 k dispozici zcela zdarma!

Best of 2014: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku

Vyhlášení nejlepších her roku 2014 podle názoru redakce opět vyvolalo diskusi a řadu čtenářů vedlo k zamyšlení, jaké tituly je vlastně minulý rok zaujaly či bavily nejvíce. Jde o nedílnou součást procesu sestavení a vyhlášení jakéhokoli žebříčku a jsme za debatu rádi. Abychom ale neprezentovali jednostranně pouze názor redakce, dali jsme prostřednictvím čtenářského hlasování možnost, abyste skupinově svůj názor vyjádřili i vy - čtenáři. A nyní vám nabízíme výsledky hlasování, do kterého se vás, stejně jako minule, zapojilo několik tisíc.

Best of 2014: Hra roku

Vyhlašovací maraton nejlepších her roku 2014 končí, respektive skončí až zítra, když zveřejníme výsledky hlasování vás - čtenářů. Dnes tedy některé z vás potěšíme a jiné pěkně namíchneme vyhlášením hry roku 2014 podle názoru redakce. Zcela upřímně jsme měli s volbou méně starostí a vzájemného mrzení než v letech předchozích. Na drobné půtky sice došlo, ale desítka nejlepších her rou 2014 vykrystalizovala z různých návrhů poměrně rychle. A vůbec nejlepší hra ještě rychleji. Pojďte se tedy podívat, jak moc náš názor odpovídá či naopak neodpovídá tomu vašemu.

Tržby herní divize Microsoftu táhly koncem roku Minecraft, Forza Horizon 2 a Halo kolekce

Současná konzolová generace se od začátku nese ve znamení převládající prodejní nadvlády PlayStation 4, ale v průběhu uplynulých svátků se rozevřené nůžky začaly díky snaze Microsoftu opět uzavírat. Microsoft šel prodejně úspěšným vánočním svátkům naproti řadou lákavých bundlů Xbox One s hrami a za oceánem také agresivní cenovou politikou, která zjevně přinesla své ovoce.

Best of 2014: Nejlepší závodní hra

Jak vlastně ten next-gen vypadá a na čem a s čím by se měl hrát? Zdánlivě nevinná kopa otázek, na kterou mají všichni miliardu zaručeně správných odpovědí. V prvním roce mezi starým a novým se např. u Electronic Arts natolik rozmysleli, že dokonce ani nevydali nové Need for Speed. Poprvé za dlouhou dobu jsme se tak loni nového dílu téhle série nedočkali, jakkoliv nám to firma vynahradila obludnou filmovou adaptací, která zabloudila do kin. Stejně tak opět nestihnul vyjít opravdu napjatě očekávaný Project CARS, zatímco Assetto Corsa verze 1.0 se vyloupla příliš pozdě až těsně před koncem roku.

Bleskovky

  • 5. 1. 2022 - Spoluzakladatel studia Playground Games zodpovědný za sérii Forza Horizon končí

  • 19. 8. 2018 - Digitální verzi hry Forza Horizon 2 si můžete zakoupit už pouze do 30. září.

  • 30. 7. 2018 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v srpnu 2018 Forza Horizon 2 Standard – 10th Anniversary Edition (XOne), For Honor (XOne), Dead Space 3 (XOne / X360) a Epic Mickey 2: The Power of Two (XOne / X360). (+ video)

  • 16. 9. 2015 - Sérii Forza si na Xbox One zahrálo již 7 milionů hráčů.

  • 12. 6. 2015 - Video: S Oculus Rift můžete při hraní Forza Horizon 2 vyměnit váš reálný obývací pokoj za virtuální... Nebo co se to vlastně snažil Phil Spencer naznačit.

  • 13. 4. 2015 - Video: Porovnání zvuku automobilu Lamborghini Huracan v DriveClub a Forza Horizon 2.

DLC

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
4/10
Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious
Závodní
Xbox 360, Xbox One
27. březen 2015
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
25. září 2014
Recenze