Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6

Články

Srpen s PS Plus vás odstřelí, Games with Gold sází na Gears of War a Forzu

Letní prázdniny se překlopily do své druhé poloviny, máme tady nový měsíc a s ním i nálož her z konzolového předplatného. PlayStation Plus si pro vás na srpen připravilo jednu sniperskou klasiku a závodní kolekci, Games with Gold pro Xbox se drží na svém písečku a přidává nějaké ty dungeony.

Xbox Scorpio není žádné terno

Nedávné odhalení detailů o nové verzi Xbox One s podtitulem Scorpio ukončilo řadu měsíců trvající mlžení Microsoftu o “nejvýkonnější konzoli světa”. A jestliže základní fakta tohle označení potvrzují, detailnější pohled na specifikace konzole odhaluje, že to s tím výkonovým skokem zas tak žhavé být nemusí. Pojďme se na to podívat.

Sledujte záznam z E3 2016 tiskové konference Microsoftu

Letošní tiskovou konferenci Microsoftu orámovala dvě hardwarová oznámení - zmenšeného Xbox One S a tajemného Project Scorpio. První přístroj přijde na trh už letos, další až koncem příštího roku, a mezitím vyjde poměrně zajímavá řádka her, kterým se Microsoft během konference náležitě věnoval. Český komentář obstarali Lukáš Grygar, Petr Poláček a Martin Bach.

PC verze Forza Motorsport 6 vyjde během jara - základní hra bude dostupná zdarma

Microsoft to s podporou PC hraní myslí opravdu vážně. Po potvrzeném vydání Quantum Break pro PC firma nabídne PC hráčům s Windows 10 během letošního jara i free to play verzi Forza Motorsport 6.

Best of 2015: Nejlepší závodní hra

Letošní rok znamenal pro virtuální závodníky velký svátek. Hned dva slibné tituly, které jsme dlouho v podobných anketách obcházeli obloukem, se dočkaly vydání hotové verze. A hlavu vystrčil i třetí vzadu, který asfalt vyměnil za šotolinu, a nechal vzpomenout na nedostižné etalony svého subžánru. Ani fanoušci mainstreamem obroušených simulací si nemohli stěžovat. O to těžší bylo vybírat vítěze.

Vyhlášení výherců soutěže o 3 kopie závodní hry Forza Motorsport 6

Nenajdete mnoho sérií, které se s přibývajícím počtem dílů neunaví a neochabnou, ale naopak jsou stále lepší a lepší. Závodní série Forza Motorsport mezi ně ale patří a nedávno vydaný šestý díl přinesl takovou porci zábavného závodění, až musel Vašek Rybář v recenzi vytáhnou devítku. A protože se nám do rukou dostaly od českého Microsoftu tři kopie Forza Motorsport 6 navíc, nabídli jsme vám možnost vyhrát je v soutěži. A tady jsou jména tří šťastlivců, kteří nejenom správně odpověděli, ale hlavně se na ně usmálo štěstí při losování.

Bleskovky

  • 22. 9. 2017 - Video: Grafický rozdíl mezi Forza Motorsport 6 a Forza Motorsport 7 (Xbox One S).

  • 13. 7. 2017 - Video: Porovnání modelu poškozemí ve hře Gran Turismo Sport a Forza Motorsport 6.

  • 9. 5. 2016 - Neoficiálně: Ve vývoji je rozšíření pro Forza Motorsport 6 zaměřené na závody NASCAR.

  • 1. 3. 2016 - Neoficiálně: Na jaře vyjde pro uživatele Windows 10 bezplatná zeštíhlená verze Forza Motorsport 6 s názvem Forza Motorsport 6: Apex. Podobně v budoucnu na PC dorazí všechny Xbox hry od Microsoftu.

  • 1. 2. 2016 - Amazon odhalil rozšíření pro Forza Motorsport 6, které se zaměří na Porsche a nabídne novou kampaň, trať a 20 vozů. S cenovkou 19,99$ se dostane do obchodů 1. března.

  • 18. 11. 2015 - Do Forza Motorsport 6 dorazily mikrotransakce, auta (a další herní obsah) si tak můžete nyní pořídit i za reálné peníze.

DLC

Forza Motorsport 6: Apex
Forza Motorsport 6: Apex
Závodní, Online, Simulace
PC
6. září 2016
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
8. září 2015
Recenze