Forza Motorsport 6: Apex

Forza Motorsport 6: Apex

Články

Otevřená beta závodů Forza Motorsport 6: Apex pro PC začne příští týden

Obsahově chudší, ale zato bezplatná Forza Motorsport 6 pro PC, s podtitulem Apex, vstoupí příští týden do otevřené bety. Od 5. května si budete moct zazávodit v 63 autech na 20 různých traťových konfiguracích v 6 prostředích. Na závodníky čeká v kariérním mód dvanáct různých závodů včetně speciální série Spotlight, která se má dočkat pravidelných updatů.

Fight Club #266 HD: Back to the Microsoft

Přestože pozornost veřejnosti se v současné době upírá zejména na systémy virtuální reality Oculus Rift a HTC Vive, na pozadí stále probíhá vývoj augmentované reality HoloLens od Microsoftu. Na verzi určenou pro širší veřejnost si určitě ještě nějaký ten měsíc počkáme, ale už na konci března odejde první várce zájemců vývojářská verze, za kterou chce Microsoft 3000 dolarů. Pavel se pokusil shrnout, kam se projekt posunul od doby, kdy jsme se o něm loni v létě bavili naposledy. A s čím přispěli do debaty další dva účinkující, tedy Petr s Adamem?

PC verze Forza Motorsport 6 vyjde během jara - základní hra bude dostupná zdarma

Microsoft to s podporou PC hraní myslí opravdu vážně. Po potvrzeném vydání Quantum Break pro PC firma nabídne PC hráčům s Windows 10 během letošního jara i free to play verzi Forza Motorsport 6.

Bleskovky

  • 2. 5. 2016 - PC (Win10) verze hry Forza Motorsport 6: Apex nenabídne online multiplayer.

  • 14. 3. 2016 - Video: První gameplay záběry z Forza Motorsport 6: Apex.

  • 11. 3. 2016 - Obrazem: Možnosti grafického nastavení a ovládání ve Forza Motorsport 6: Apex.

  • 10. 3. 2016 - PC verze hry Forza Motorsport 6 nebude (v době vydání) podporovat cross-platform hraní s Xbox One hráči.