Aktualizace 1.13 přináší ve World of Tanks velké změny dělostřelecké hry

Hráči mohou očekávat vychytané novinky, včetně zcela sezóny Battle Pass, přepracovaných HE granátů a mnoho dalšího

Jedna z největších aktualizací dorazila do hry World of Tanks. Aktualizace 1.13 obsahuje zásadní přepracování základních mechanismů, jako jsou HE granáty a samohybná děla, a také další změny a doplňky, jako je zcela nový režim, netrpělivě očekávaná sezóna 5 Battle Pass a vylepšení rozhraní.

Největší změnu, kterou hráči zaregistrují, jsou možnosti, které nyní mají v boji proti dělostřeleckým vozidlům, která na nepřítele sesílají z oblohy střely. Od startu World of Tanks se dělostřelectvo hodně změnilo a bylo jasné, že k vyrovnání podmínek je zapotřebí více dělostřeleckých protiopatření. S nejnovější aktualizací budou mít například tankisté nyní k dispozici 3 taktické funkce: Sound Detection je nová výhoda pouze pro velitele, která bude varovat ty v nebezpečné zóně, že dělostřelecká střela přichází prostřednictvím speciálního indikátoru.

Zábavu však nechybí ani dělová děla. Dělostřelectvo má nyní k dispozici tři typy granátů, všechny s vlastním účelem v bitvě, trajektorii a rychlosti, což arty hráčům poskytuje větší škálu taktických příležitostí. Dva z těchto typů granátů nebudou omračovat vozidla, což výrazně sníží celkovou dobu omráčení v bitvě. Kromě toho bylo aktualizováno rozhraní munice SPG a přepracována výhoda Intuition, což znamená rychlejší změny nábojů pro všechny typy vozidel.

Aktualizace 1.13 také uvádí zavedení přepracované HE (vysoce výbušné) granáty. Ty nyní budou způsobovat poškození v místě nárazu, což znamená, že poškození bude vypočítáno v místě kontaktu s pancířem, na rozdíl od dřívější verze, která byla méně předvídatelná. Ti, kdo hrají těžce obrněná vozidla, tuto změnu jistě ocení, protože HE granáty od nynějška způsobí menší poškození jejich čelního pancíře.

Aktualizace 1.13 toho nabízí mnohem více. Do World of Tanks přijíždí nový režim hry – Průzkumná mise. V tomto režimu můžete prozkoumat mapy, které jsou v posledních fázích vývoje. Po odehrání určitého počtu bitev v Průzkumné misi budete moci hlasovat pro jednu z prozkoumaných map a vyplnit speciální dotazník. Vaše zpětná vazba nám pomůže lépe pochopit, jaké úpravy je potřeba na dané mapě provést při jejím dalším vývoji. 

Pro více informací navštivte: worldoftanks.com

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0