Československé těžké tanky startují ve World of Tanks

11. výročí je zde s celou řadou dárků

Horký srpen ve World of Tanks se s oslavami 11. narozenin ještě více zahřívá. Jako u každé oslavy výročí nabízím ve World of Tanks skvělé lahůdky, kterými chceme poděkovat svým hráčům za trvalou podporu. Začínáme s Letními dárky.

Pro jednoduché přihlášení do hry se tankistům dostane do rukou zbrusu nový, historicky přesný prémiový tank: T-34 s L-11. Tento sovětský střední tank úrovně IV nabízí výchozí bonus za utajení a bude dodáván se 100% vyškolenou posádkou a garážovým slotem.

WOT_PC_Update_1_14_TNH 105_1000_03

Kromě toho budou tankisté, kteří se přihlásí sedmkrát v různých dnech mezi 12. a 22. srpnem, odměněni sedmidenním prémiovým účtem World of Tanks a sedmi dárkovými lístky, které lze vyměnit za hodnotné odměny, včetně dluhopisů, kreditů a ještě hodnotnějších dobrot ve speciální sekci herního obchodu.

„K našemu 11. výročí jsme připravili speciální akci s několika skvělými dárky a zveme všechny staré i nové hráče, aby se k nám přidali," říká Max Chuvalov, publishing director World of Tanks. „Opravdu doufáme, že si každý užije, co do hry přináší Letní dárky, Update 1.14 a akce Horký srpen jako celek!"

WOT_PC_Update_1_14_Vz. 55_03

Nejnovější aktualizace představuje řadu československých těžkých tanků, které následují po Škodě T 25, středním tanku VI. úrovně. Tito železní oři mají jedinečnou vlastnost: výběr ze dvou zbraní, které jsou výkonnostně i statisticky stejné, ale jedna je vybavena dvouplášťovým automatickým nabíjením, druhá klasickou cyklickou zbraní. S aktualizací 1.14 budou mít tankisté navíc větší svobodu ladit svá vozidla, aby lépe vyhovovala jejich rolím na bojišti. Modifikace v terénu jsou k dispozici všem sběratelům a vozidlům úrovně VI-X, vyjma vozidel z půjčovny.

Ve hře už nechybí ani legendární Škoda T56 - tím nejdůležitějším prvkem hratelnosti tanku Škoda T 56 je jeho explozivní palebná síla. Pyšní se pozoruhodným 130mm dělem s dvouranným nabíjecím automatem, které je schopné udělit 460 bodů poškození. Krátká doba nabíjení mezi jednotlivými střelami znamená, že můžete způsobit 920 bodů poškození za méně než 4 sekundy! Ubírejte nepřátelům velká množství HP nebo uštědřete finální zásah každému, kdo bude mít tu smůlu a narazí na vás v pozdějších fázích bitvy.

WOT_PC_Update_1_14_TNH T Vz. 51_03

Stejně jako československé posily a terénní úpravy přichází do World of Tanks nová mapa Safe Haven. Tato letní mapa, která je k dispozici pro náhodné bitvy, čerpá inspiraci z Japonska 60. let minulého století a nabízí soundtrack zvukového týmu World of Tanks a Akiry Yamaoky, muže, který stojí za ikonickými skladbami Silent Hill.

WOT_PC_Update_1_14_TNH T Vz. 51_04

A konečně, v aktualizaci 1.14 se také poprvé v roce 2021 vrátí Frontline, nový herní režim s názvem Topography, který bude testovat a zlepšovat znalosti tankistů o mapách a různých změnách pro výběr prémiových vozidel a osobních misí pro dělostřelectvo.

Více informaci najdete zde: worldoftanks.com.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0