Doleťte ke hvězdám s Master of Orion

World of Tanks vyzývá hráče, aby dokončili jednu bitevní misi a získali přístup k plné verzi hry pro jednoho hráče Master of Orion zdarma!

World of Tanks dnes zve všechny tankové velitele, aby znovuobjevili legendární vesmír hry Master of Orion. Rozhodli jsme našim hráčům zpříjemnit (nejen) velikonoční svátky a otevřeli jsme přístup ke kultovní 4X strategické hře každému hráči, který dokončí jednu jednoduchou bitevní misi ve hře World of Tanks!

Aby si tankisté mohli vychutnat Master of Orion, potřebují dokončit pouze jednoduchou bitevní misi v náhodných bitvách World of Tanks (včetně Grand Battles) mezi 9. a 23. dubnem za použití jakékoli úrovně. Jakmile splní tento jednoduchý úkol, hráči si budou moci stáhnout Master of Orion se všemi rasami a režimem pro jednoho hráče a to prostřednictvím herního centra Wargaming.net.

Velitelé také dostanou za odměnu jedinečné úpravy  ve stylu Master of Orion pro svá vozidla veWorld of Tanks!

Max Chuvalov, ředitel World of Tanks, řekl: „Je fajn, že můžeme našim hráčům umožnit podívat se do vesmíru a zahrát si zdarma slavnou strategii. Pro staré i nové hráče je vesmír Master of Orion vzrušující  hrou, která nabízí dobrodruhům šanci prozkoumat hranice vesmíru z jejich pokojů.“

V rámci balíčku pro jednoho hráče, který si můžete stáhnout, budou mít hráči možnost experimentovat s více než 75 výzkumnými technologiemi, prozkoumávat obří galaxie s až 100 solárními systémy a upravavovat kosmické lodě, aby dosáhli vítězství.

Nechybí ani přístup k původní hře, Revenge of Antares DLC, The Terran Khanate mimozemský závod a Retro Fleety ze sběratelské edice.

Tento obsahový balíček lze stáhnout pouze z Wargaming.net Game Center.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0