Goodgame Empire CZ

Goodgame Empire z vás učiní pravého krále. Na začátku hry vám totiž věnuje váš vlastní hrad. Jak si jej pojmenujete a co s ním budete dál dělat už je jen na vás. Faktem ale je, že i mírumilovnému diplomatovi se občas může hodit páka ve formě silné armády. Ostatní hráči si dvakrát rozmyslí, zda se jim vyplatí na vaše malé impérium útočit, nebo jestli nebude lepší přeci jen přistoupit na vaše podmínky.

Jenže každá armáda potřebuje něco jíst, a tak se budete muset postarat i o to, aby vám vaši vojáci a poddaní neumřeli hlady. Vylepšování vaší armády a zázemí také není jen tak, takže brzy zjistíte, že budete potřebovat i někoho, kdo vám bude těžit dřevo, kámen a další nezbytné suroviny.

goodgameempire-bannerFinal

Goodgame Empire ale není jen o soustavném klikání v honbě za větší produktivitou a slávou, hra obsahuje i systém úkolů, jejichž plněním získáte cenné zkušenostní body. Ty vám postupně odemknou nové možnosti, jak Empire hrát.

goodgame-empire-screen

 

Pár rad do začátků:

  • Než zaútočíte na jiného hráče, počkejte chvilku se stisknutím tlačítka – v dialogovém okně se vám objeví procentuální hodnota, o kterou se navýší vaše body slávy v případě, že bitvu vyhrajete. V některým bitvách můžete o body přijít vítězství navzdory, vyplatí se tedy těch pár vteřin počkat.
  • Pokud chce zvýšit produkci surovin, zvažte zabrání dalšího postu na mapě. Těch je několik a dělí se na základní, které vám nabídnou přídavnou těžbu surovin ale v podstatně menší míře, než jakou má váš základní hrad a na bohaté lokace, která vám sice nabídnou surovin víc, ale také je větší pravděpodobnost, že vám na tento post bude útočit více hráčů ve snaze ho získat pro sebe.

Poslední komentáře

celkem 0