Mirny volá o letošním Halloweenu hráče World of Tanks zpět

V srdci tohoto neživého města je třeba rozluštit záhadu…

Strašidelná sezóna je tady a díky nové operaci s kódovým označením Hope se hráči World of Tanks od 28. října vrátí, aby čelili drsným a znepokojivým podmínkám Mirny. V centru tohoto kdysi rušného města se skrývá tajemný příběh a je na hráčích, aby zjistili, co se přesně děje, a co je důležitější, proč. Mirny bylo kdysi obydleným průmyslovým městem produkujícím ropu. Jednoho dne se to ale všechno změnilo. Došlo k velkému incidentu, který se zdál být téměř nadpřirozený, byl vyhlášen výjimečný stav a nařízena hromadná evakuace. Toto kdysi vzkvétající město plné příslibů zpustlo. Některým statečným zvědům bylo nařízeno vydat se do Mirny, aby zjistili její tajemství, jen málo z nich se vrátilo…

Nyní jsou vytvářeny průzkumné čety až 5 tankistů, které jdou najít odpovědi na otázku: „Co se vlastně stalo v Mirny?“ Ti, kteří touží zjistit pravdu, se budou muset chopit vozidel řízených umělou inteligencí, na rozdíl od čehokoli, co lze vidět na běžném bojišti World of Tanks. Bitva se skládá ze tří fází, pokud se hraje na nejnižší obtížnost, a čtyř, pokud se hraje na střední nebo nejtěžší úrovni. Obrovský a impozantní nepřítel, Nesmrtelný, čeká na ty, kteří se postaví výzvě vyšších obtíží a dostanou se do čtvrté fáze. Poražení tohoto monstra zabere všem hráčům sílu a dovednosti, ale odměny budou rozhodně stát za to.

Příběh o tom, jak se toto kdysi neporazitelné zvíře stalo zranitelným, se objeví na sběratelských předmětech tohoto halloweenského eventu: Reels. Předmětů je osm a každý obsahuje důležité základní informace o Nesmrtelném. Tyto položky však byly zašifrovány a hráči k jejich pochopení a odemčení budou potřebovat speciální klíče, které lze získat po celou dobu akce. Nejstatečnější velitelé, kteří dekódují všech osm předmětů a pochopí tak tuto záhadnou lokalitu, budou oceněni King Tiger (Captured), prémiovým americkým těžkým tankem úrovně VII, a také jedinečným a exkluzivním 3D stylem inspirovaným Mirny, Nox Tenebris.

Hráči se budou moci do Mirnym vypravit až do 11. listopadu. Pro více informací o akci,navštivte https://worldoftanks.eu/cs/

A pro fanoušky mobilních tankových bitev připravil World of Tanks Blitz také akci na téma Halloween, která potrvá do 4. listopadu. V tomto případě musí tankisté vyhrát bitvy nebo získat mistrovské odznaky ve vozidlech úrovně IV-X, aby získali speciální komoditu Magfilms. Ty pak mohou být použity k odemčení úrovní, které přinesou skvělé odměny, například neuvěřitelně nový Titan Mk V. úrovně. Tanky I. a VII. úrovně Titan H-N (které obsahují experimentální brnění!), tematické kamufláže, kontejnery se zdroji a mnoho dalšího.

Pro více informací o akci,navštivte: wotblitz.com

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0