Na bojiště ve World of Tanks míří kolová vozidla

První velké rozšíření roku 2019 ve World of Tanks je tady. Jako zcela nová kategorie se ve hře objevují kolová vozidla, která nabídnou novou dimenzi hraní za lehké tanky. Novinka vstupuje do hry s francouzskými vozy začínajících na Tier VI.

Kolová vozidla jsou:

  • AMD Panhard 178B, Tier VI
  • Hotchkiss EBR, Tier VII
  • AML Lynx 6x6, Tier VIII
  • Panhard EBR 90 (mle. 64), Tier IX
  • Panhard EBR 105, Tier X

Přidání francouzských kolových vozidel do hry vytváří novou roli na bojišti, objevuje se zde aktivní skaut, mrštný a rychlý průzkumník.. Tyto stroje se musí přiblížit svým cílům, aby je i díky svému maskování rychle a nenápadně objevily pro spoluhráče.

Kolová vozidla se od „běžných“ tanků liší díky svým jedinečným novým mechanikám: funkci uzamčení na cíl a dvěma režimy jízdy. Jak zkoumáte nová vozidla, jsou tyto mechaniky postupně přidávány s každou úrovní. Jak stoupá úroveň, tak se také zvyšuje rozdíl v manévrování a rychlosti mezi dvěma dostupnými režimy, výchozím a jízdou.

Náš vývojářský tým strávil spoustu času debatami o tom, která vozidla by měla v nové kolové větvi být. Ve výsledku jsme se rozhodli pro šest kolových vozidel, z nichž pět se dá vyzkoumat od úrovně VI do úrovně X, a jedno je prémiové. Všechna mají historický původ, a pouze vozidlo X. úrovně se od svého historického protějšku nepatrně liší.

Zdroj: komerční sdělení / PR, tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0