Nosgoth

Nesmrtelný odkaz legendárních her ze série Legacy of Kain pořád žije. V dnešní době na sebe vzal moderní formu multiplayerové online akční hry Nosgoth, kterou můžete hrát zdarma hned teď. Jde o týmovou akci, kdy proti sobě stojí lidé a upíři. Zápasy se odehrávají spíše na menších až středních mapách, takže nikdy to nebudete mít daleko k pořádně zběsilé akci.

Zatímco lidé mohou použít svá mechanická udělátka a zbraně a útočit tak třeba i na střední nebo větší vzdálenosti, upíři podobné vymoženosti nemají. Musí se spoléhat na svou přirozenou sílu a své nelidské schopnosti. Často tak útočí z blízka, ze zálohy, nebo mohou bojiště ovládnout pomocí temné magie. Každá strana má svoji historii, své unikátní třídy a buffy ze kterých si určitě vyberete.

nosgoth_freegames

LIDÉ:

Lidé i po tisících letech pořád platí vysokou daň za to, že se jejich předci pokusili vyhladit rasu upírů z Nosgothu.

Lidé povstali z otroctví a znovu vystavěli celou svoji civilizaci. To se jim podařilo jen díky spojení lidí ze všech koutů světa s jediným cílem: konečně vyhladit upíry jednou pro vždy. Početně rostou a znovuobjevují svoji dávno ztracenou odbornost ve výrobě zbraní a nových technologií v alchemii, díky čemuž jsou z nich silní bojovníci.

Hratelné třídy za lidi:

Hunter: tihle válečníci lovem upírů přímo žijí

Alchemist: specialistky na výbuchy, měnící koktejly a lektvary

Scout: experti s lukem a šípy, mohou zaútočit a rychle zmizet

Prophet: mágové se spoustou prokletí a vysáváním života

Vanguard: drsní válečníci jsou baštou odporu proti upírům

UPÍŘI:

Císař Kain, který nekompromisně vládl Nosgothu, zmizel. Nechal za sebou prázdný trůn a svět v rukách svých poručíků. Závist a konflikty poháněly všechny upíří klany, které začaly bojovat samy se sebou.

Znovu je může všechny sjednotit jen hrozba lidí, kteří proti nim spustili válku a chtějí je vyhladit. Aby zabránili blížící se genocidě jejich rodu, zaměřili své nelidské schopnosti na společného nepřítele.

Hratelné třídy za upíry:

Tyrant: mocní bojovníci, kteří toho nejvíc vydrží

Reaver: mrštní a tiší predátoři umí své nepřátele přechytračit

Sentinel: svá velká křídla používají k létání a výpadům z oblohy

Deceiver: utočí na mysl nepřítele, jejich největší zbraní je strach

Summoner: okultisté s temnou magií a vyvoláváním příšer

nosgoth2

Jak vidíte, každý si najde styl hraní který mu bude vyhovovat. Jednou můžete být na přední linii, pak poletovat nad hlavami nepřátel a jindy zase všechno řešit hezky z dálky pomocí kouzel. Je už na vás na jakou stranu se postavíte. Jestli pomůžete lidem vyhladit upíry jednou pro vždy, nebo se přikloníte k upírům a pokusíte se zastavit lidský útok.

Nosgoth je free to play, takže můžete začít hrát zdarma hned teď. Rozhodněte nekonečnou válku mezi lidmi a upíry!

Poslední komentáře

celkem 0