Nový tankový podcast z dílny Wargamingu

Jsme nadšeni a hrdí, že můžeme oznámit, že jsme spustili náš vůbec první podcast související s tanky nazvaný Tank Nuts, jehož hostitelem je britský armádní veterán Richard Cutland, vedoucí vojenských vztahů pro World of Tanks Europe. Richard spolupracuje s vojenskými muzei a historiky a pomáhá i při tvorbě World of Tanks.

Tank Nuts vznikl proto, aby ukázal naši vášeň pro tanky s trochu jiného úhlu. Dává divákům šanci nahlédnout do světa lidí, kteří tyto obrovské stroje opravdu milují a zabývají se například jejich renovacemi a dokáží o nich mluvit opravdu dlouhé hodiny. Nabízíme pohled do světa, který máme tak rádi a Richard Cutland je více než zdatným průvodcem. Chceme ukázat, že naše nadšení je opravdové a lidé, s nimiž tvoříme a spolupracujeme, jsou opravdovými nadšenci.

V podcast uslyšíte, jak se umíme ponořit do rozhovoru s opravdovými fanoušky tohoto kovového světa, od historiků, autorů a kaskadérů, po veterány, celebrity a vše mezi tím! První epizody jsou již venku  a Richard už skočil s mikrofonem přímo před několik fantastických hostů. Od koordinátora kaskadérů, interpreta a sběratele tanků Jima Dowdalla (The Dirty Dozen, Eagles Dare, devět filmů Jamese Bonda, Pianista, Zachraňte vojína Ryana a nedávný snímek Fury); historickému spisovateli Craigovi Moorovi, uznávanému autorovi Tank Hunter; a před mikrofon se postavil dokonce plukovník Jim Howard, velící důstojník královského tankového pluku.

Epizoda odvysílaná 14. května a představuje důležitou postavu tankového muzejního světa, ředitele Tankového muzea v Bovingtonu. Během podcastu se oba Richardové ponořili do podrobností o nejvýznamnějším tankovém muzeu na světě a podělili se o příběhy o své kariéře a celoživotní vášni pro tanky.

Publikum se může přihlásit k odběru Tank Nuts na svých oblíbených platformách podcastů, jako jsou Spotify, Apple Podcast, Google Podcast a mnoho dalších. Tank fanoušci zde také mohou sledovat video podcastů na kanálu YouTube World of

Podcast si můžete poslechnout například zde: https://anchor.fm/world-of-tanks

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0