Nový update přidá do Armored Warfare nová vozidla na úrovni Tier 10

Vývojáři ze studia Obsidian Entertainment nedávno představili obsah updatu 0.15. Ten do online takové akce Armored Warfare přidá několik poměrně velkých novinek, v čele s novými tanky, PvE misemi a lepším uživatelským rozhraní v garáži. Dojde ale také na změny pro APS a protitankové řízené střely. K tomu nezůstala nit suchá ani na menších systémech a „drobnostech“ jako například na výkonu některých tanků či balancu jednotek.

Z těch největších novinek jmenujme nová vozidla na úrovni Tier 10. Konkrétně jde o těchto šest nových vozidel:

  • T-14 Armata (hlavní bojový tank)
  • PL-01 (lehký tank)
  • Leopard 2A7-140 (hlavní bojový tank)
  • SPHINX (obrněné bojové vozidlo)
  • XM1A3 (hlavní bojový tank
  • Challenger 2B (hlavní bojový tank)

K vozidlům na úrovni Tier 10 se dostanete skrze systém tokenů. Ten funguje v podstatě podobně, jako když jste si nedávno odemykali vozidla na úrovni Tier 9.

Jednou z „konkurenčních výhod“ Armored Warfare jsou beze sporu PvE mise. Tedy mise, kdy nebojujete proti ostatním hráčům a postavíte se společně s nimi proti počítačem řízeným tankům. Právě do tohoto módu přidali Obsidian Entertainment dvě nové mise: Prometheus a Meltdown.

Operace: Prometheus – když se loď s nákladem hlavic musela motat kolem písečných pláží malého ostrova, strhla na sebe okamžitě pozornost záporáků. Chtějí si totiž loď zabrat a použít hlavice ke svým účelům. Vy se k ostrovu v misi Prometheus vydáte a vaším úkolem je získat a bránit ty opuštěné hlavice. A zbránit nepřátelům ty hlavice získat nebo zničit.

Armored Warfare

Operace: Meltdown – malé město na okraji velké provincie prosperovalo i navzdory těžkým dobám, především díky elektřině a vůbec zdrojům, které městu dodává špičkový nukleární reaktor. Ten lákal nepřátele, kteří byli rozhodnutí zničit také nedalekou přehradu. To by město uvedlo do chaosu. V operaci Meltdown musíte chránit reaktor od nepřátelské invaze, abyste zachránili lidi regionu od devastace.

Prémiový hlavní bojový tank Merkava 2B je dalším přídavkem updatu 0.15, stejně jako lepší uživatelské rozhraní v garáži. Tvůrci si byli vědomi, že v garáži je spousta prostoru pro zlepší a tak na ní zpracovali. Nově tak uvidíte okýnka pro Ammo Loadout, Consumable a také Retrofit. Vybavit si vozidlo příslušnými přídavky je díky updatu nyní jednodušší. Na základě feedbacku hráčů se zapracovalo také na rozšíření kritérií u filtrů pro výběr vozidel.

Armored Warfare

Kompletní seznam změn, stejně jako datum vydání, zatím není širší veřejnosti znám. Do Armored Warfare se nedávno dostal update 0.14 a tak si musí 0.15 na svůj debut ještě chvíli počkat.

Poslední komentáře

celkem 0