Sabaton a World of Tanks představují nové video

Švédští metalisti jsou hvězdami eventu „Spirit of War“, který nabízí první prémiový tank IX. úrovně.

Připravte se na pořádný šok, až se dozvíte, co přináší nejnovější spolupráce mezi švédskou kapelou Sabaton a World of Tanks. Tyto dvě stránky heavy metalu se chystají pořádně předvést. Kapela odstartuje v plné síle s hudebním videem „Steel Commanders“, které je nezbytným doplňkem seznamu skladeb bitevní hudby každého tankisty, a také uspořádá rozsáhlou akci ve hře, která odmění tankisty trochou historie: první prémiový tank IX. úrovně!

„Byla to skvělá zkušenost pracovat s World of Tanks a Wargaming na tomto obrovském projektu. Společně jsme vytvořili epické hudební video ke skladbě Steel Commanders, což je perfektní způsob, jak zahájit naši rozsáhlou spolupráci, ” říká Joakim Brodén, zpěvák skupiny Sabaton. „Jsme hrdí na to, že jsme součástí této zbrusu nové herní akce, která představuje vůbec první prémiový tank Tier IX jako hlavní cenu, stejně jako my jsme zde členy posádky!"

Kromě hudebního videa, v němž hlavní roli hrála virtuózní violoncellistka Tina Guo, nominovaná na cenu GRAMMY, Sabaton stojí v čele nového herního eventu: Spirit of War. Ten umožní tankistům čelit výzvám, aby získali tu nejvyšší odměnu: vůbec první prémiový tank IX. úrovně. Tanku Strv K. Eagle-eyed si diváci i hráči mohli všimnout ve videu „Steel Commanders“, kde jej obsluhuje sabatonská posádka.  Brodén nahrál vlastní komentář, který je plný Easter Eggs, které mohou hráči objevovat. Jakmile tankisté získají svůj Strv K, dostanou za úkol získat exkluzivní 3D styl „Spirit of War“.

„Spolupráce s kluky ze Sabatonu nás opravdu bavila a jsme rádi, že jsou součástí tohoto projektu," říká Max Chuvalov, ředitel publishingu World of Tanks. „Naši hráči milují jejich metalovou hudbu a navzájem se tak doplňujeme, protože jsme vlastně všichni fascinováni vojenskou historií. Navíc doufáme, že nová melodie inspiruje tankisty, aby pro vítězství ve hře udělali nějakou tu míli navíc.“

I když hráči maratón nakonec nedokončí, v průběhu hraní získají spousty „dobrot" a každá fáze hry , kterou dokončí, jim umožní získat 10% slevu na nákup Strv K a totéž platí pro 3D styl. Strv K má také vlastní soundtrack Sabaton a umožní vám vydělávat dluhopisy v Random Battles.

Akce Spirit of War potrvá od 27. srpna do 6. září.

Více detail naleznete zde: worldoftanks.com.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0