Staňte se obávaným pistolníkem na divokém západě v online RPG The West

Her odehrávajících se v prostředí divokého západu je pořád trestuhodně málo. Na PC a konzolích toho sice ve velké i malé produkci najdeme relativně dost, včetně Hard West, Call of Juarez, Desperados a samozřejmě Red Dead Redemption 2, ale různé války, fantasy a sci-fi stále vedou. Na druhé straně spektra tu pak máme tichou vodu, která břehy mele: The West.

The West je online RPG z divokého západu, k jehož hraní vám stačí jen internetový prohlížeč a trocha času. Ve hře začínáte jako naprostý zelenáč čelící všem možným nástrahám své doby. Na začátku si stačí jen vytvořit svého vlastního avatara a pak se hned pustit do prozkoumávání světa, plnění úkolů a získávání zkušeností.

Dojde samozřejmě i na duely a když budete úspěšní, stanete se nakonec obávaným pistolníkem. Své schopnosti můžete zlepšovat a ladit jak v duelech, tak různých dobrodružstvích, či při přepadávání pevností.

Vývojáři do hry zakomponovali také achievementy a nechybí ani crafting. V The West najdete také ikonické postavy své doby: například Jasse Jamese, nebo Billy The Kida. Připojte se k více jak osmnácti milionům registrovaných hráčů a ukažte divokému západu, že s vámi musí počítat.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

The West je zadarmo, stačí jen registrace a pak už můžete začít hrát.

Tagy: online akční RPG

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0