Update 0.5.5 zmenšil World of Warships a zároveň přidal počasí, zlepšil menu i mobilitu

Aktualizace 0.5.5 pro válečnou onlineovku World of Warships se nese v duchu obrovského množství úprav a ladění, nicméně nevyhýbá se ani několika přídavkům. Do hry přibyly například dvě nové mapy Mountain Range a Trident. Přibylo konečně také počasí respektive krásně zpracované efekty špatného počasí: mlha, déšť, sníh, cyklón. To si užijete především na mapě Sever, ale před zápasem si ho jistě všimnete i na ostatních mapách.

Velké změny si jistě všimnou i kapitáni torpédoborců Fubuki, Kagero a Shimikaze, kteří nyní stojí před důležitou volbou.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Mohou se rozhodnout, zda chtějí vybavit své lodě torpédy s dlouhým dosahem, na úkor rychlosti a utajení. Jednoduše budou pomalejší a viditelnější, tedy snazší cíl. Druhou variantou je vybavit torpédoborec rychlejšími a nebezpečnými torpédy, jenže zase s malým dosahem. Vývojáři přistoupili k tomuto kroku z důvodu vybalancování hry na vyšších úrovních.

World of Warships je hra především o mobilitě a je to právě neustálý pohyb, díky kterému můžete být lepší jak v útoku, tak obraně. Proto tvůrci zrychlili opravy motoru i řídícího systému. Všechno je tak nyní rychlejší, svižnější a souboje by měly být dravější. Ať už se snažíte někoho dostihnout, nebo naopak před nepřítelem utíkáte do krytu.

Ať už jste hráči sváteční či ostřílení veteráni, jistě oceníte nové efekty počasí. Do hry se tak konečně dostalo špatné počasí ve formě mlhy, deště, cyklónů a podobných radostí. Všechny nové efekty snižují viditelnost lodí i letadel a užijete si je především na mapě Sever. Před začátkem zápasu je ale můžete vidět v plné síle i na ostatních mapách.

Hráče jistě potěší také rozšířené možnosti zobrazení ve filtrech v přístavu, nebo konečně rozšířené možnosti při výběru zaměřovačů. Vývojáři do hry totiž implementovali několik zaměřovačů vytvořených komunitou.

Ty jsou sice statické, ale fanoušci dynamického zaměřovače o nic nepřijdou, mohou si bez problémů vybrat v menu jak v přístavu, tak klidně i během bitvy. Vedle přidávání novinek a úprav stávajících systémů sáhli tvůrci také na souborovou strukturu hry. To sice nezní nijak sexy, ale výsledek za to stojí. World of Warships vám nově zabere podstatně méně místa na disku a všechny budoucí patche se budou aplikovat výrazně rychleji.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Hra se tak pomalu posouvá blíž a blíž verzi 1.0. Pokud byste si chtěli podstatně vylepšené námořní bitvy vyzkoušet na vlastní kůži, můžete se registrovat tady. Je to zdarma, stačí stáhnout klienta a začít hned hrát.

Tagy: online akční válečná válečné hry

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0