V konzolových World of Warships: Legends začal letní festival

Dva roky na scéně se slaví s pořádnou dávkou nového obsahu

Letní festival oslavující druhé narozeniny konzolových WoWS: Legends začal 26. července novou kampaní, spoluprací s manga sérií Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova a retrospektivním projektem Bureau, který svou chutí spojuje celou řadu aktivit a přináší zdarma herní vychytávky pro hráče. Navíc lodě Arms Race a VII. úrovně přicházejí do hodnoceného režimu, protože alternativní bitevní lodě USN s označením Kansas opouští early access, aby mohly být opět vyzkoumány.

Jednou z hlavních atrakcí festivalu letních výročí je nová kampaň „Shock and Awe“ zaměřená na německý torpédoborec ZF-6. 100 milníků do 5 týdnů poskytuje cestu k přívalu odměn se samotnou lodí jako třešnička na dortu, kterou lze získat pomocí Admirality Backing. ZF-6 přichází s působivou soupravou AA téměř jako křižník, navíc má torpéda rychlejší než torpéda jejích vrstevníků s nevýhodou mírně sníženého dosahu.

Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova - dorazí do obchodu s výběrem položek, z nichž si můžete vybrat jako překvapení na letním festivalu. Tato spolupráce přináší dvě nové bitevní lodě založené na Kongo: Haruna a Kirishima, pět různých velitelů a další, které jsou k dispozici prostřednictvím speciálních beden.

Další festivalová aktivita, speciální projekt Birthday Bureau, sahá až k významným památkám roku II., Mimo jiné k událostem jako Halloween, Nový rok, Černý pátek a představení italských lodí. Hráči budou oceněni odpovídajícími slavnostními bednami v každé fázi projektu.

Oslavy dvouletého výročí jsou tu, takže si vezměte bezplatnou vstupenku na letní festival v herním obchodě a rozhýbejte vlny oceánů.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0