Válečná strategie Desert Operations vás nechá okusit světlou i stinnou stránku spojenectví

Strategická online hra Desert Operations vás postaví do role vedoucího malé země, z níž si vytvoříte mocné impérium a postavíte se tisícům dalších hráčů. Než se tam ale dostanete, okusíte tvrdé souboje, hořké porážky a menší i větší vítězství, která vás budou pomalu posouvat k cíli.

Desert Operations není vaším cílem vytvořit tu největší armádu. K té se také časem také dostanete, ale nejdříve je potřeba vymyslet chytrou a funkční strategii. S její pomocí dokážete porazit i silnější oponenty, získat co nejvyšší skóre a umístit se na horních příčkách online žebříčku.

Vaše místo v žebříčcích ale není permanentní a kdykoliv o něj můžete přijít. Stejně tak ale můžete i vy vyzvat zkušenějšího hráče a s chytrou strategií, taktickým postupem a dobrým složením armády ho porazit. Tím se posunete v žebříčcích na jeho místo, stejně jako někdo může srazit vás.

Desert Operations má ve svém jádru široké spektrum strategických prvků, které se primárně točí kolem diplomacie a spojenectví. Na to klade hra velký důraz, protože sám voják v poli toho nezmůže tolik, jako celá četa. Bez dobrých spojenců a kvalitních vztahů s nimi se tak nedostanete příliš daleko a na ty nejvyšší pozice v online žebříčcích můžete zapomenout.

Ovšem ne s každým nepřítelem musíte bojovat. Někdy je lepší vyslat za nepřátelské linie několik špehů a spustit tak menší špionážní akci. Tím se vám podaří zjistit nepřátelské plány a náležetě se na ně připravit.

4b316016-9524-4435-9d9d-0302f2b70270

Ve hře tak najdete spoustu možností, jak taktizovat, bojovat, špehovat, tvořit spojenectví a pak je zase klidně rozbíjet a jít do války. Jaké budou vaše první kroky, je na vás. Vykročit můžete zdarma hned teď, stačí jen bezplatná registrace a můžete se pustit do války.

Tagy: strategie online akční free-to-play taktická válečná

Zdroj: tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0