World of Tanks Blitz dnes vychází na Nintendu Switch

Free-to-play MMO akční hra debutuje na Nintendo Switch s exkluzivním obsahem a podporou cross-play.

Společnost Wargaming s potěšením oznamuje, že World of Tanks Blitz, mobilní týmová MMO hra, je od dnešního dne k dispozici pro Nintendo Switch™. První partnerství společnosti Wargaming s Nintendem přináší hráčům Nintendo Switch a fanouškům tanků kdekoli na světě licenci World of Tanks.

„World of Tanks Blitz je vůbec první titul společnosti Wargaming, který byl spuštěn na platformě Nintendo a odhalil tak svůj tankový gameplay ještě více hráčům na celém světě," řekl Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. „Spuštění na Nintendo Switch je pro nás úžasnou příležitostí, protože herní schopnosti a působivá grafická věrnost platformy odpovídají hernímu stylu a publiku hry."

World of Tanks Blitz, který se může pochlubit více než 137 miliony stažení po celém světě, přináší do Nintendo Switch divoké týmové mobilní tankové souboje a zároveň poskytuje plnou podporu hraní cross-play na všech dostupných platformách. Cross-play zápasy se konají na stejném serveru, což umožňuje novým hráčům bojovat bok po boku nebo soutěžit proti obrovské komunitě.

Hráči bojující na stávajících účtech Wargaming.net mohou přenést své plné účty World of Tanks Blitz na Nintendo Switch a zachovat si veškerý vývoj, kterého dosáhli.

Pro tankisty, kteří chtějí na bojišti vyniknout, ti mohou využít rozmanitých možností přizpůsobení a to včetně avatarů ve hře, exkluzivně vytvořených pro Nintendo Switch. Hráči také dostanou sbírku dárků (k dispozici v herním obchodě do 9. září), které jim pomohou zahájit cestu ve World of Tanks Blitz na Nintendo Switch: 1 000 zlaťáků, 3 dny prémiového účtu a médium T2, americký střední tank Tier II.

World of Tanks Blitz na Nintendo Switch také nabízí exkluzivní možnosti úprav a přizpůsobení, aby vynikli na bojišti, včetně zvláštního camo a avatara.

World of Tanks Blitz nevyžaduje ke stažení a přehrávání členství v Nintendo Switch Online.

World of Tanks Blitz je nyní k dispozici pro Nintendo Switch a také k dispozici pro iOS, macOS, Android, Windows 10 a Steam.

Pro více informací navštivte wotblitz.com.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0