World of Tanks Blitz slaví 5. výročí

Hru si stáhlo více než 120 miliónů lidí na celém světě.

Připojte se k oslavám od 19. června do 26. června a získejte spoustu dárků včetně atomových verzí tří legendárních tanků.

World of Tanks Blitz je prvním mobilním titulem společnosti Wargaming a v těchto dnech oslavuje dva významné milníky. Hru si stáhlo více než 120 miliónů lidí na celém světě. Druhým milníkem jsou krásné pětileté narozeniny. Od 19. června získají ve hře celou řadu výhod a sympatických dárkům.

Hra vyšla již před pěti lety na iOS, později World of Tanks Blitz expandoval na Android, MacOS, Steam a Windows 10. Díky tomuto rozšíření si hru stáhlo vice než 120 miliónů uživatelů a každý den si ji na některém ze zmiňovaných zařízeních zapne vice než 1, miliónu z nich.

Není to jen publikum, které rostlo, obsah hry se také podstatně zvýšil. Na startu, World of Tanks Blitz nabídl hráčům 90 historických vozidel ze 3 států. V soupisce hry je nyní více než 370 obrněných vozidel z 8 zemí. Speciální hybridní národ, který je pro Blitz jedinečný, pak přináší do hry zajímavou věc, mix historie, fantazie a sci-fi a představující stroje od Warhammer 40,000 a Valkyria Chronicles, doplněné o unikátní tanky vytvořené týmem Blitz a návrháři vozidel jako Gundam's Kunio Okawara a Peter Libra, hlavním návrhářem vozidel pro Mad Max: Fury Road.

"World of Tanks Blitz se může pochlubit dlouhodobým úspěchem díky tomu, jak posunul hranice mobilních her," říká Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. „Chcete-li vyhrát, musíte se spoléhat na více než pouhou moc, nebo kdo má„ nejlepší tank “; je to o přemýšlení a překonání nepřátel a naši hráči to milují. Bez našeho věrného diváka bychom tu nebyli pět let, takže se snažíme a děláme, co je v našich silách - koneckonců je to jejich hra stejně jako naše. Skvělý příklad, hráč z Turecka chtěl navrhnout in-game své přítelkyni, se kterou se setkal přes Blitz. Náš dev tým o tom dozvěděl a se vším mu pomohl!"

WoTBlitz_5Y_Screens_2

Pro připomenutí pátých narozenin Blitzu je od dnešního dne plánován týden herních slavností. Tankisté budou moci bojovat o 75 různých typů dárkových boxů, z nichž každý bude obsahovat různé odměny od všelijakých vylepšení, až po prémiová vozidla. Tři z těchto vozidel jsou zcela nová: jsou to high-tech (atomové!) Varianty tří ikonických tanků - T-34, Sherman Firefly a ELC bis.

Navíc, každý, kdo se přihlásí během slavnostního týdne, bude odměněn speciální dárkovým boxem, která obsahuje 5 dní Premium, německý Pz. III A a soubor vzácných vylepšení.Na vrcholu akce, ve zvláštní den, 26. června, dostane 5x více zkušeností za své první vítězství s každým tankem!

WoTBlitz_5Y_Screens_4

Oficiální infografika:

UP-EN

DOWN-EN1

Tagy: inzerce

Zdroj: komerční sdělení / PR, tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0