World of Tanks: Mercenaries oslavují 17 miliónů nových hráčů a přidávají další obsah

World of Tanks: Mercenaries má v současné době více než 17 miliónů registrovaných hráčů a dnes navíc přichází s dalším zásadním rozšířením pro PlayStation®4 and Xbox. Hráči se dočkají zbrusu nových dělostřeleckých vozidel, posádek, map, ale také došlo na splnění některých požadavků ze stran komunity.

První velkou změnou je tzv. Artillery kamera. Lze si tak vychutnat trajektorii vystřěleného náboje. Kamera je umístěna mnohem blíže k zemi a lze tak rotovat kolem letící nábojnice. Do hry to přináší více možností, jak si vychutnat souboje dělostřelectva a  hráči se navíc dostanou ještě blíže do akce.

Když jsme začali pracovat na novém přídavku pro World of Tanks: Mercenaries, naslouchali jsme samozřejmě také našim fanouškům z komunity. Jedna z nejčastěji opakovaných proseb se týkala přidání lišty s číselným vyjádřením zdraví nejen u nepřátelských jednotek, ale také u vlastních spřátelených vozidel. Po zapnutí tato funkce dává hráčům přehled o stavu jejich vlastního týmu nebo o tom, v jaké kondici jsou protivníci.

Update 4.6 přináší do Mercenaries další válečné výzvy. A není to jen prázdná fráze, ale skutečně nahuštěná nabídka novinek, kterou ocení především hráči mise nazvané Contract (Smlouvy). Právě ty ukazují trochu jiný pohled na historii a v podobě fiktivních příběhů pokračují dál v nastaveném kurzu.

World of Tanks Mercenaries - NewHealthbars 1_result

Podívejme se na trojici zbrusu nových vozidel:

  • Thresher: dobře opancéřovaný lehký tank s velmi agresivní zbraní. Ovládat jej může Dark Fox, bojovník z Nového Zálandu sloužící pod britským vedením za druhé světové války. Posléze se stal odpadlíkem s chutí se pomstít silám Osy.
  • Long Reach: Těžký tank, který v sobě spojuje britské, německé a sovětské technologie.Kapitánskou povinnost na sebe vzal Brutal Beast – švýcarský exšpión, který za války procestoval celou Evropu a pomáhal osvobozovat města od německé nadvlády.
  • Sharpshooter: medium tank kombinující technologie Osy a Spojenců. Pod vedením Red Sentinela, italskéhé vojáka, které ho pohání typická jižanská horkokrevnost, se dostanete do těch nejtěžších bitev.

Další přírůstky zahrnují zbrusu nové vozy Tier X v čínských a britských vývojových stromech. WZ-111 5A je hrozivý nový čínský těžký tank, který má vynikající brnění a rychlost a pro všechny nepřátele je skutečně silným oříškem. Britský těžký tank Super Conqueror se silným pancířem poskytuje maximální ochranu z každého úhlu a skvělá ovladatelnost z něj činí hrozbu pro pomalejší nepřátele.

World of Tanks Mercenaries - NewHealthbars 2_result

Dvě nové mapy se objevují v bitvách pro více hráčů! Caen - 1944 je inspirována skutečným městem v severozápadním Francii, osvobozeným od německé kontroly během bitvy o Normandii. Pearl River je pak druhou mapou, která se ve hře objevuje. V údolí, v němž se třpytí jas vycházejícího slunce, však na hráče čeká drsný terén, který nabízí celou řadu maskovacích a úhybných manévrů. Stačí projet korytem řeky a zaútočit na nepřátelskou základnu.

World of Tanks: Mercenaries je opravdovou společenskou hrou, která v sobě nese prvky napínavé akce, týmové spolupráce a samozřejmostí jsou i chvilky blaženosti z opojného vítězství.

Zdroj: komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0