World of Tanks: Mercenaries slaví 6. výročí. Na konzolích válčí více 20 miliónů hráčů

Před šesti lety debutovala hra World of Tanks na konzoli Xbox 360 a vytvořila tak velkolepou mezinárodní multiplayerovou podívanou, která se stále hraje a neustále roste. Tanky tak po úspěšném tažení na PC zamířily na konzole. Po šesti letech je World of Tanks: Mercenaries k dispozici na PlayStation®4, Xbox One a Xbox 360, což z něj dělá jednu z nejpopulárnějších her pro konzole zdarma na světě a jednu z nejdéle běžících MMO na konzolích vůbec. Po čtyřnásobném zvýšení počtu tanků, národů a map Wargaming slaví více než 20 milionů tankových velitelů! Na oslavu těchto milníků, stejně jako na 6. výročí, čeká velké množství speciálů, aktualizací, slev a dokonce i exkluzivní dárkový tank!

Od 12. do 21. února budou mít velitelé možnost zažádat o bezplatný Xbox ONE X přizpůsobený vývojovým týmem během mega rozdávačky na našich sociálních mediálních kanálech (Facebook, Twitter, VK)! Kromě načtení obsahu ve hře, po různé speciality a slevy, budou moci multiplayeroví hráči získat do vlastnictví Ironclad T-29 a to po odehrání jedné jediné hry. Exkluzivní tank je speciálním dárkem od vývojového týmu ve Wargaming West v Chicagu pro více než 20 milionů fanoušků, kteří podporovali a hráli World of Tanks: Mercenaries od jejího spuštění před šesti lety.

The Ironclad-T29 je Tier III Medium tank se skutečně smrtící hlavní. Nemluvě o jeho dobré mobilitě a váze, což z něj dělá na bojišti silného a obratného hráče. Kromě toho si každý tankista může v příštích několika týdnech užít nazdobenou garáž k šestiletému výročí, valentýnské slevy a mnoho dalších dárků.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0