World of Tanks představují první velký update roku 2021

Přijíždí italské těžké tanky vysokých úrovní!

Začátek nového roku je ten správný čas začít novou cestu s čerstvým obsahem a funkcemi přidaným do World of Tanks. Aktualizací 1.11.1 do hry vstupují italské těžké tanky s vylepšeným mechanismem automatického načítání. Aktualizovaný systém Platoon vám umožní snáze najít kamarády z hraní (aniž byste se omezovali jen na přátele a kontakty) a díky několika vylepšením rozhraní je hraní ještě příjemnější.

Nová větev italských těžkých tanků začíná strojem Carro d’assalto P.88. Toto vozidlo VII. úrovně představuje přechod od středních tanků k těžkým. Jeho hratelnost se podobá spíše středním tankům, disponuje ovšem lepším pancířem, díky kterému se budete cítit sebejistěji při soubojích na blízko. Tento všestranný a obratný tank dokáže zaútočit a rychle se stáhnout, což vám umožňuje přispět k vítězství na jakékoliv mapě. Jedná se také o jediný ze čtveřice nových tanků, který nemá upravené automatické nabíjení. Nejrychlejší a nejpohyblivější ze všech italských těžkých tanků je Progetto CC55 mod. 54, který má překvapivě téměř okamžitou akceleraci a pyšní se skvělou obratností. Progetto C50 mod. 66 je pak hrozivým gladiátorem. Skvělá dynamika, solidní přední pancíř a silné 120mm dělo s dobrým úhlem náměru a sklápění mění Progetto C50 mod. 66 z podpůrného vozidla v soběstačného bojového specialistu. Pyšní se také působivým alfa poškozením srovnatelným s vozidly na X. úrovni.

Rinoceronte je italský tankový nosorožec

Na trůnu této těžké větve sedí tank X. úrovně zvaný Rinoceronte, což v italštině znamená „nosorožec“. Toto vozidlo sdílí se zvířetem, které mu dalo jméno, mnoho kvalit — má do očí bijící design a masivní rozměry, podle kterých okamžitě poznáte, že byl stavěn na tvrdé bitvy. Kvůli jeho neobvyklému tvaru se do věže vejdou pouze 3 členové posádky namísto pro italské těžké tanky obvyklé čtveřice.

„Asi před 3 lety, v květnu 2018, jsme odhalili italský technologický strom, jehož velvyslancem je slavný Gianluigi Buffon," vysvětluje Max Chuvalov, šéf publishingu World of Tanks. „Hráči strávili nějaký čas zvládnutím nových mechanik a italské tanky se jim opravdu líbily." Nyní přidáváme nová vozidla, která nejen doplňují italský strom, ale přinášejí jejich vlastní charakteristické rysy, aby byl zážitek ještě rozmanitější a vzrušující. Vyzkoušejte si tyto úžasné a užijte si vysoce taktickou hru! “

S aktualizací 1.11.1 přichází také systém Četa 2.0. Je k dispozici pro náhodné bitvy a umožňuje vám snadno najít bojové kamarády. Systém čet je plně automatizovaný a vyhledávání lze provádět pomocí filtrů, které použijete. Navíc se můžete spojit s kamarádem staromódním způsobem a najít nového partnera i pomocí nového systému. Nyní si můžete na minimapě zapnout a zobrazit kruh blízkého odhalování, ve kterém budou odhalena všechna vozidla v okruhu 50 metrů. V této zóně automaticky odhalíte své nepřátele stejně tak, jako oni odhalí vás

Pokud potřebujete více informací o aktualizaci 1.11.1, podívejte se sem: 

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0