World of Tanks vstupuje do roku 2023 s kampaní Terminátor 2 Soudný den

Jeden z nejkultovnějších akčních sci-fi filmů Terminator 2: Judgment Day přichází do World of Tanks PC a World of Tanks Blitz se spuštěním časově omezené lednové exkluzivní aktivity.

Od 12. ledna do 26. ledna se hráči World of Tanks PC mohou vydat na epickou cestu, která zahrnuje tanky, cestování v čase a spoustu roztaveného kovu. Speciální Battle Pass: Soudný den je akce inspirovaná filmovým trhákem, která obsahuje speciální tank T-832, unikátní obtisky, nápisy s ikonickými hláškami, kamufláže ve 2D stylu inspirované filmovými scénami a čtyři velitele vozidel přímo z univerza Terminátora 2. Kampaň se skládá z 50 etap a každý se jí může zúčastnit automaticky. Hráči tak nemusí aktivovat postup jako u kapitol v běžných Battle Passech.

Akce obsahuje unikátní T-832, prémiový tank se zabudovanými speciálními vizuálními efekty. Tento tank, který se zrodil v požárech hutě, kde zahynuli T-800 i T-1000, má značný bojový potenciál. Tento stroj bude nahánět strach všem, kteří se s ním na bojišti setkají. Tankisté budou mít i vzácnou příležitost utvářet svůj herní styl v oblíbených vozidlech se čtyřmi veliteli, kteří budou pronášet své klasické hlášky z filmu: T-800 a T-1000.

Operace Hasta la Vista již probíhá ve hře World of Tanks Blitz a nabízí hráčům jedinečné odměny, od tanku Cyborg s legendární kamufláží T-800, 10 avatarů inspirovaných filmem Terminátor 2, 4 vzácné kamufláže tanků a profilové pozadí. Akce, která je k dispozici do 31. ledna, je založena na mechanice battle pass, která se skládá z 60 etap. Po dokončení každé etapy získají hráči velkolepé odměny přímo ze světa Terminátora.

To vše doprovází upravený soundtrack, který hráči uslyší v hangárech World of Tanks PC a World of Tanks Blitz.

World of Tanks PC Battle Pass: Judgment Day detailní informace zde:

https://worldoftanks.com/

World of Tanks Blitz Operation Hasta la Vista detailní informace zde:

https://wotblitz.com

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0