World of Warships: Legends – uzavřená beta!

Již nyní se lze registrovat do uzavřené bety a získat výhody v den startu.

Hra World of Warships: Legends se připravuje na uzavřený beta víkend, v němž si první námořníci vyzkouší očekávaný příchod lodních bitev na konzolích. První měření sil tak proběhne již o víkendu od 21. prosince na PlayStation®4 a Xbox One.

Půjde v podstatě o první velký věřejný test před vydáním hry, na němž si hráči odzkouší svoje schopnosti a současně dají vývojářům tolik potřebný zpětný pohled.

Uzavřená beta nabídne hráčům americké a japonské lodě, ti si tak vychutnají sílu lodí jako Iowa nebo Amagi. Bojové mise navíc přinesou mnoho zajímavých odměn a samozřejmě také tolik potřebné XP.

WOWS_Legends_CBT_Announcement_Screenshots_PS4_1

World of Warships: Legends rozšiřuje zážitek původní hry o možnosti, které nabízejí jen konzole. Bitvy, tempo kampaní, to vše je svižnější. Vizuální vylepšení v oblasti vody, kouřových efektů a modelů lodí také  pomáhá vytvořit nejnovější verzi World of Warships: Legends mnohem více realističtější a poněkud dravější než kdykoli předtím.

Hráči se mohou přihlásit do budoucích víkendů Closed Beta pro World of Warships: Legends již nyní, aby získali speciální odměny při startu naplánovaným na 21. prosince 2018.

Předběžně se zaregistrujte na adrese:

WOWS_Legends_CBT_Announcement_Screenshots_PS4_2

WOWS_Legends_CBT_Announcement_Screenshots_PS4_3

WOWS_Legends_CBT_Announcement_Screenshots_PS4_4

Tagy: lode wargaming

Zdroj: komerční sdělení / PR, tisková zpráva

Poslední komentáře

celkem 0