From Dust
Věková dostupnost

From Dust

Články

Best of 2011: Nejlepší logická hra

Příklady logických problémů najdete v kdejaké hře, přesto stále ještě vznikají tituly, které na řešení puzzlů vyloženě staví. Letos se v kategorii logických her sešlo až překvapivé množství rozmanitých titulů. Přestože jsme si vědomi toho, že zařazení některých z nich bude pro jisté z vás překvapením, základní principy všech nominovaných her jsou v podstatě jasné. A následně už je jedno, zda jde z technického hlediska o střílečku, plošinovku nebo strategii. I v této kategorii jsme ve snaze o stanovení finální pětice museli hodně škrtat - především na mobilních telefonech dnes vychází celá řada skvělých logických her, které by fanoušek žánru neměl minout. Ale z multiformátového úhlu pohledu nám v logických hrách vykrystalizovala silná pětka, kterou vám, společně s vítězem, představí patron kategorie, Martin Bach.

Ubisoft: „Nové značky mají větší šanci v digitální distribuci“

Je to další z leitmotivů dnešní doby – nové značky to mají těžké a je čím dál tím riskantnější vyrábět ambiciozní tituly, které nepatří k již osvědčeným sériím. Thomas Paincon, který pracuje v oddělení produkce digitální distribuce v Ubisoftu, razí názor, že pravým místem pro tyto hry je digitální distribuce a okamžitě tento názor i podpírá argumenty.

Sledujte 28. díl herního pořadu Re-Play

Premiéra Re-Play 029 na vás v sobotu o půl druhé sešle preview F1 2011 a recenzi úžasné...

Steam nabízí vrácení peněz za From Dust

Kolem problémů s DRM u From Dust už vzniklo tolik kontroverze, že se v Ubisoftu chytli za nos a dělají kroky, které jim mají napravit situaci a zachránit i tuhle poměrně unikátní hru, jíž celý tenhle problém na PC dost ublížil. Jako první krok Ubisoft oznámil, že připravuje patch, který odstaní DRM vyžadující neustálé připojení k internetu.

Ubisoft obrací - odstraní protipirátskou ochranu z From Dust

Poněkud rozhořčení majitelé PC verze From Dust, kteří po koupi zjistili, že navzdory...

Další DRM aféra, tentokrát kolem PC verze From Dust

Ne že by nás všechny ty hádky kolem DRM ochran nějak bavily, ale poslední aférka kolem tento týden vydané PC verze netradiční logicko-strategické hry From Dust, je skutečně výživná. Všechno rozpoutal britský PC web Rock Paper Shotgun, jehož redaktoři si i v nabitém GamesCom týdnu udělali čas na to, aby si ze Steamu novou hru Erika Chahiho koupili. Jaké bylo ale jejich překvapení, když zjistili, že hra vyžaduje při každém spuštění internetové připojení (i pokud máte Steam v offline módu). Ubisoft totiž na svých fórech před zhruba čtrnácti dny tvrdil, že internetové připojení bude vyžadované pouze při prvním spuštění hry a po něm už budete moct hrát bez problémů i bez něj.

Bleskovky

  • 29. 9. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží v říjnu Resident Evil (PS4), Transformers: Devastation (PS4), Mad Riders (PS3), From Dust (PS3), Code: Realize ~Guardian of Rebirth~  (PSV) a  Actual Sunlight (PSV)

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
13. září 2011
Recenze