Frozen Synapse 2

Frozen Synapse 2

Články

Po odkladech vychází kyberpunková tahovka Frozen Synapse 2

Taktické tahovky ještě nevymřely, ale rozhodně se jim dobře daří skrývat svá data vydání. Třeba Frozen Synapse 2, o jejímž odkladu psal Adam naposledy loni v prosinci, vychází už příští týden a našim radarům úspěšně proklouzla. Jak moc se bude podobat své předchůdkyni?

Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí novou verzi a letošek už nestíhá

Taktickou tahovku Frozen Synapse 2 jsme po loňském odkladu měli očekávat letos a vzhledem k blížícímu se konci roku nás tak čekalo příjemné vánoční překvapení. Jenže to teď navzdory oficiálním informacím na webu hry či na produktové stránce FS2 na Steamu padá. Vývojáři totiž na Twitteru jen tak mezi řečí prozradili, že nás letos žádné překvapení nečeká.

Taktická tahovka Frozen Synapse 2 předvádí nové zbraně a oznamuje odklad na příští rok

Pokračování Frozen Synapse z roku 2011 nevyjde letos, ale až příští rok. Vývojáři oznámili odklad hry na svém blogu, kde se důvody příliš nezaobírali. Jednoduše potřebují víc času, „aby byla hra lepší.“ Oznámení odkladu však tvůrci kompenzují novým trailerem, který předvádí některé zbraně.

Frozen Synapse 2 navazuje na první díl rozšířením původních mechanik

Taktické tahové překvapení roku 2011 dostane ještě letos svého nástupce. Nově oznámená Frozen Synapse 2 své datum vydání sice ještě nemá, ale někdy letos vstoupí do beta verze. Singleplayer hry bude zasazen do procedurálně generovaného města, které má, alespoň podle vývojářů, držet jedno velké herní prvenství. Prý by mělo jít o vůbec první město, ve kterém můžete plnit mise v jakékoliv budově, nebo na jakémkoliv rohu.