Get Even
Věková dostupnost

Get Even

Články

Thriller Get Even vám bude drásat nervy střílením i detektivní prací

Psychologický thriller Get Even, který se chvíli tváří jako přemýšlivá hororová adventura a chvílemi jako střílečka, vám pěkně zamotá hlavu. Leckdy totiž nebudete vědět po kom střílet, koho ušetřit a spolehnout se nemůžete ani na své vlastní vzpomínky. Na pohled působivý titul právě vychází na PC a konzole, jak vám vývojáři rádi připomenou v povedeném traileru níže.

V hororu Get Even nemůžete věřit vlastním očím, ani vzpomínkám

Ne, nebojte, i když si hlavní hrdina hororu Get Even svítí na cestu mobilem, není to další kopírka Outlast. Ke slovu totiž přijde i pistole, útočná puška a tak nebudete před nepřáteli jen utíkat, ale půjde se jim i chrabře postavit. Tedy, pokud rozeznáte ty reálné od halucinací… Proberete se totiž v notně zašlém sanatoriu, které někdo využil na experimenty. Znáte své jméno a víte, že chcete zachránit dívku, která je někde v areálu a na těle má časovanou bombu.

V akčním hororu Get Even musíte rozlišit skutečnost od halucinací

O Get Even jsme naposledy psali před více než dvěma roky. Od té doby ovšem bylo ticho po pěšině, až nyní se hra připomíná novým trailerem. Znamená to, že můžete zapomenout na to, co jste se o hře před lety dočetli (to už jste ostatně udělali), vývojáři z The Farm 51 totiž celý projekt přepracovali a ze sci-fi střílečky udělali mnohem hutnější hororovou akci.

Akční sci-fi Get Even se představuje prvním teaserem

Novou hru od polských The Farm 51, Get Even, vám o vánocích, po úporném zápolení s jazykem našich severních sousedů, představil Petr. Připomeňme jen že The Farm 51 stojí za povedenými Deadfall Adventures. V Get Even zatím nevíme oč půjde příběhově, ale Farm 51 ví, že chce inovovat samotný herní obsah.

Ve střílečce Get Even se připojíte do hry jiného hráče v roli nepřítele

Mezi polskými vývojáři ze studia The Farm 51 se nachází několik jedinců, kteří se kdysi spolupodíleli na vývoji Painkillera. Ale to už je dávno. V mezičase pod hlavičkou jedenapadesáté farmy vytvořili střílečky NecroVision a nedávno docela solidní DeadFall Adventures. Reputaci tedy nemají špatnou a jde o jeden z důvodů, proč se zajímat o jejich nový projekt Get Even.

Bleskovky

  • 28. 5. 2018 - The Farm 51 (Get Even, Painkiller: Hell & Damnation) připravuje multiplayerovou free-to-play FPS World War 3. (+ trailer)

  • 3. 5. 2017 - Video: Nový trailer k akčnímu sci-fi hororu Get Even.

  • 3. 4. 2014 - Video: Get Even bude využívat zařízení pro virtuální realitu.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
29. června 2017
Recenze