Ghostbusters: The Video Game

Ghostbusters: The Video Game

Články

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Bývalý šéf studia id Software Tim Willits se usadil u tvůrců World War Z

Je to téměř měsíc od nečekaného odchodu Tima Willitse z id Software. V této firmě působil dlouhých 24 let a je podepsaný pod sérií Quake, hrami Rage, Doom 3 a dalšími. Sliboval, že po QuakeConu oznámí své další plány. Předčasný důchod se nekoná, Willits pokračuje v šéfování ve společnosti Saber Interactive.

Krotitelé duchů se vrací v remasteru Ghostbusters: The Video Game

Aktualizace: Remaster Ghostbusters: The Videogame se oproti původní zprávě dostane i na Xbox One, Nintendo Switch a PC, kde ovšem půjde o exkluzivitu pro Epic Games Store. Původní verzi z roku 2009 přitom najdete i na Steamu. Moderního zpracování se dočkají textury, světla i všechny cutscény, rozlišení se vyšplhá až na 4K. 

Video-recenze Ghostbusters

Krotitelé se rozšířili o pátého člena, v jehož kůži budete čelit nájezdům zlomyslných duchů a potýkat se s nástrahami herního světa, protože zelený žrout Slimer utekl ze svého vězení.

REMAKE

Ghostbusters: The Video Game Remastered
Ghostbusters: The Video Game Remastered
Akční
PlayStation 4, PS4 Pro
4. říjen 2019