Giana Sisters: Twisted Dreams
Věková dostupnost

Giana Sisters: Twisted Dreams

Články

Skvělá plošinovka Giana Sisters: Twisted Dreams se vrhla next-gen konzole

Ať už jde o Raymana, Maria nebo nemalý příspěvek nezávislé scény, plošinkového poskakování si můžeme v současné době užívat do sytosti. Důkazem je i skvělý počin studia Black Forest Games s názvem Giana Sisters: Twisted Dreams. Dvojice sester se u nás proskákala až k osmičce v recenzi Kuby Kováře a v Director's Cut verzi testuje nervy majitelů PS4, Xbox One a PC. Pokud byste ale nedůvěřovali digitální distribuci, začátkem roku vyjde hra i v krabicové verzi.

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

PC HRA ZDARMA: Herní nářez, ze kterého si vybere každý!

Po loňské veleúspěšné akci s flashkou Games.cz zdarma, kterou jsme mnohým z vás zpříjemnili Vánoce, pro vás letos máme novou nabídku spojenou s registrací účtu MojeID. Tentokrát můžete získat jednu ze tří PC her na Steam podle vlastního výběru. Jde o hry, které byly v posledních měsících přiloženy k časopisu LEVEL, a jde tedy o velmi kvalitní kousky: plošinovka Giana Sisters: Twisted Dreams, střílečka se zaměřením na multiplayer Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad a závodní hra RACE Injection.

Sledujte předváděčku osmnácti nezávislých her pro Wii U

Nejen tvorbou Nintenda, ale i nezávislou tvorbou je živo Wii U. Dokazuje to i tohle video, v němž se krátkými sekvencemi představuje osmnáct her, které vznikají v evropských a australských nezávislých studiích. Navíc vás tyhle hry mohou zajímat i když třeba zatím poslední konzoli od Nintenda nemáte.

Vyšel nový LEVEL 231 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine

Menší pauza je u konce, na stáncích je opět k dostání nové číslo magazínu LEVEL. Nově stojí 99 Kč namísto dvou stovek, neobsahuje DVD přílohu, ale kvalitní plná hra samozřejmě nechybí. V souladu s dobou jsme se vám rozhodli hry přinášet v digitální podobě skrze klíče na Steam a jiné digitální distribuce. V tomto čísle na vás tak čeká klíč na Steam verzi skvělé plošinovky Giana Sisters: Twisted Dreams, která si v recenzi na Games odnesla krásné hodnocení 8/10.

Bleskovky

  • 24. 4. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v květnu 2017 zdarma Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (XOne), Lara Croft and the Temple of Osiris (XOne), Star Wars: The Force Unleased II (XOne, X360) a LEGO Star Wars: The Complete Saga (XOne, X360).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
12. prosince 2012
Recenze