God of War II

God of War II

Články

Rekapitulace – kam kráčí Kratos v sérii God of War

Bůh války v dubnu přišel, viděl a zvítězil. Kratos si od nás po několikaleté pauze vysloužil desítkové hodnocení, byť by se mohlo zdát, že bude pro sérii God of War zatraceně těžké přijít s nějakou inovací. Její počátky na druhém PlayStationu ji předurčily k tomu, aby se stala jednou z ikonických značek, zároveň ovšem zaškatulkovanou spíš coby bezduchou akční řezačku. Jak s Kratem plyne čas a jak se mu daří ze stereotypu vymanit, to ve videu zrekapituloval Honza Vondrášek.

God of War HD remaky přistály na PS Store

Aktuální evropský PlayStation Store update přinesl více než bohatou nadílku obsahu v podobě her, to hlavně, ale i doplňkových materiálů. Centrálním kouskem nově přidaného obsahu jsou však jistojistě HD remaky prvních dvou God of War her, které si můžete koupit buď samostatně (18 Euro za kus) nebo dohromady, jako kolekci za výhodnější cenu 23 Euro. Stojí za připomenutí, že hráči prověřená hratelnost obou GoW her díky grafice upravené do 720p rozlišení po letech znovu užila a bez problémů tak předčí leckteré počiny stejného žánru z poslední doby (ano, Enslaved i Castlevanii také). Ostatně, sami se můžete přesvědčit na videu:

Blíží se God of War II

Kratos, hlavní hrdina PS2 fantasy akce God of War II, se pomalu připravuje na svůj vstup na herní scénu.

Božský God of War II

O pokračování fantasy akce v God of War II pro konzoli PS2 sice šla nedávno řeč, ale ve světle nových informací a videí není od věci další sumář.

Bleskovky

  • 3. 2. 2015 - Do herní knihovny předplatitelů služby PlayStation Now dorazily tituly Uncharted 2: Among Thieves, God of War II HD, Red Faction: Armageddon, Galaga Legions DX a Arcana Heart 3.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
29. března 2007
Recenze