God of War III

God of War III

Články

PS Plus na září vévodí Destiny 2 a remaster God of War III

Někdo v Sony se rozhodl, že vám ten návrat do školního procesu ulehčí. Nebo naopak výrazně ztíží, pokud se na to chcete dívat takhle. A pokud už máte školu za sebou, je aktuální nabídka bezplatných her v rámci předplatného PlayStation Plus stejně lákavá, jako časově nebezpečná. Sony totiž na září vytahuje velké kalibry v podobě Destiny 2 a God of War III: Remastered.

Rekapitulace – kam kráčí Kratos v sérii God of War

Bůh války v dubnu přišel, viděl a zvítězil. Kratos si od nás po několikaleté pauze vysloužil desítkové hodnocení, byť by se mohlo zdát, že bude pro sérii God of War zatraceně těžké přijít s nějakou inovací. Její počátky na druhém PlayStationu ji předurčily k tomu, aby se stala jednou z ikonických značek, zároveň ovšem zaškatulkovanou spíš coby bezduchou akční řezačku. Jak s Kratem plyne čas a jak se mu daří ze stereotypu vymanit, to ve videu zrekapituloval Honza Vondrášek.

V létě vyjde God of War III Remastered pro PlayStation 4

Potkalo to první dva díly, nemine to ani trojku. Sony totiž oznámila God of War III Remastered, což je třetí God of War ve vylepšené grafice, s vyšším rozlišením a logicky exkluzivně pro PlayStation 4. Pro sérii je oznámení remasteru trojky zároveň jakousi oslavou desetiletého výročí, protože první díl vyšel v březnu 2005.

Kratosův bratr v online kooperativním módu God of War IV?

Je to ošklivý spoiler a čirá spekulace, ale herní servery se stále plácají ve silvestrovské...

Bleskovky

  • 5. 1. 2021 - Události mezi trilogií God of War a posledním dílem odhalí komiksová série

  • 8. 6. 2018 - Příběhové propojení závěru God of War 3 a God of War existuje a možná se jeho vysvětlení jednou dočkáme.

  • 18. 11. 2015 - Připravovaný bundle konzole PlayStation 4 nabídne 1TB disk včetně her The Last of Us, God of War 3 a Uncharted: The Nathan Drake Collection. V tuto chvíli není známo, zda se dostane i do Evropy.

  • 9. 7. 2015 - Video: Grafické srovnání PS3 a PS4 verze God of War III (Remastered).

REMAKE

God of War III Remastered
7/10
God of War III Remastered
Akční
PlayStation 4
15. červenec 2015