Hand of Fate 2
Věková dostupnost

Hand of Fate 2

Články

Epic tentokrát rozdává pět her pro milovníky adventur

I když tratí, her zdarma se nevzdá

Tvůrci série Hand of Fate odhalili zajímavou hru A World in My Attic, bohužel v rámci svého parte

Dvě hry ze série Hand of Fate sice neplatí za kdovíjaké trháky, ale šlo o poměrně originální, deskovkami inspirované počiny. Na jedné straně tvorba balíčku, na druhé akční RPG. Hry sbírali pochvalné recenze, ale zjevně se to neodrazilo na prodejích, které by udržely studio v chodu déle než po dobu devíti let.

Dnešním dnem ožívá karetní žánrový mix Hand of Fate 2

Hlavní tahák Hand of Fate 2? Jednoduše řečeno: zhmotní pro vás události na kartách. Stejně jako před dvěma lety i tentokrát usedáte před zahaleného dealera, který vám z karet nevyloží budoucnost, ale pěkně aktuální současnost. Tentokrát ovšem není vaším cílem porazit démonického „pána jeskyně“ na druhé straně stolu, ale vyhovět mu v zadaném úkolu – najít a vykonat pomstu na postavě, za kterou jste hráli v původní Hand of Fate.

Jízdní řád na další týden – Need for Speed, Football Manager a Nioh

Mysleli jste si, že Call of Duty WW2 to skončilo a vy si konečně odpočinete? Kdepak, zapomeňte. Tenhle podzim je neúprosný a než přijde Ježíšek, nebudete vědět co hrát dřív. Důkazem toho je i další týden, v němž není nouze o malé i velké tituly, časem ověřené značky a nebo porty skvělých her na jiné platformy. Přesvědčte se sami v našem Jízdním řádu, který pro vás udělal Honza Vondrášek.

Kostky sice vrženy nejsou, ale karty se začnou rozdávat už za měsíc v Hand of Fate 2

Pokračování hybridu karetní hry a mlátičky Hand of Fate 2 si zachovává tvář předchůdce. První Hand of Fate se setkala s obecně velice kladným přijetím a prodala přes půl milionu kusů, proto se nelze moc divit, že se v Defiant Developement rozhodli nijak zvlášť neměnit základní kostru hratelnosti. Opět se tak vydáte k dealerovi, který vám vyloží z karet fantasy dobrodružství - a nebude to trvat dlouho.

Bleskovky

  • 5. 10. 2017 - Hand of Fate 2 vyjde na PC, PS4 a Xbox One 7. listopadu. (+ video)