Další Monster Hunter přinese novou periferii pro 3DS
zdroj: tisková zpráva

Další Monster Hunter přinese novou periferii pro 3DS

7. 9. 2011 11:10 | Hardware | autor: Aleš Smutný |

To, že na 3DS, které nevydělává tak, jak by mohlo, přijde Monster Hunter je pro Nintendo zpráva skoro klíčová, protože Monster Hunter je jedna z her, která se směle může chlubit tím, že dokáže prodat zákazníkům i samotný hardware (tzv.

system seller). Monster Hunter 3G bude upravená verze Monster Hunter 3 z konzole Wii, nicméně písmeno G naznačuje, že to nebude prostý port. Pro nás je ale kromě toho, že může hra napálit hlavně v Japonsku prodeje handheldu 3DS (jak se to podařilo PSP), zajímavý i fakt, že s sebou přinese novou periferii.

Ta bude vycházet z principu kolébky, která se přidá na levou stranu handheldu a společně s ní dorazí i druhý slide pad, což je skvělé plus, které vyrovná ten podivný fakt, že 3DS prostě ony dva slide pady chyběly. Rjózo Cudžimoto, který dohlíží na sérii Monster Hunter, označuje tuhle vychytávku za tajnou zbraň, která hraní přiblíží Wii verzi.


Jak se zdá, Kakučou Slide Pad, jak se zařízení jmenuje, nebude pro hraní téhle hry nutné. Pokud budete, tedy spíše nebudete chtít s novinkou, která mimochodem ještě nebyla oznámena, hrát, dotykový display by měl tuto možnost suplovat. Jelikož se za necelý týden bude pořádat důležitá show Nintenda, asi se dá očekávat oznámení této periferie a možná i zbrusu nové verze 3DS.

Nejnovější články