K hraní Watch Dogs na ultra nastavení potřebujete i7-4770K a GeForce 780
zdroj: tisková zpráva

K hraní Watch Dogs na ultra nastavení potřebujete i7-4770K a GeForce 780

14. 4. 2014 12:20 | Hardware | autor: Aleš Smutný |

Kde jsou ty časy, kdy se vydala jedna tabulka s minimálními a doporučenými hardwarovými požadavky. Nyní se dozvídáme všechna možná nastavení postupně a ještě skrze chumel tweetů, protože logicky je nutné psát takové věci do platformy, jejíž zpráva má maximálně 140 znaků. Jonathan Morin se nyní vyjádřil ohledně hardwarových požadavků Watch Dogs, pokud si chystanou hru budete chtít zahrát na bájné nastavení ultra.

„Očekáváme, že na high nastavení hru rozjedete na mnoha různých sestavách. Ale pro ty, kteří se ptali na ultra nastavení mohu uvést tuto sestavu - Intel Core i7-4770K s GeForce 780,“ oznámil Morin. Což je cca 20 tisíc korun jen za tyhle dvě komponenty, pokud by vás zajímalo zaokrouhlené sečtení v rámci současných cen v ČR. Můžete to porovnat s minimálními a doporučenými požadavky.

Pokud jste viděli čtvrteční video, které se chlubí namakanými efekty od Nvidie (viz níže) ve Watch Dogs, tak to běželo na Intel Core i7-3930K s GeForce Titan. Morin se ještě vyjádřil ohledně toho, co nebudou zvládat sestavy s AMD. Jedinou věcí, která u AMD vypadne, bude Nvidia TXAA, protože i když HBAO+ vyvinula Nvidia, poběží i na AMD.

Tak jak jste na tom s ultra nastavením? Vyšvihnete se do jeho hladiny, nebo se spokojíte s "mrzkým high“?

zdroj: Archiv

Nejnovější články