Microsoft konečně oficiálně představil plně digitální Xbox One S
zdroj: tisková zpráva

Microsoft konečně oficiálně představil plně digitální Xbox One S

17. 4. 2019 14:23 | Hardware | autor: Patrik Hajda |

Teprve dna dny starý únik informací o další verzi současného Xboxu se nakonec doslova a do písmene potvrdil. Microsft skutečně za méně než měsíc vypustí do světa Xbox One S All-Digital Edition, tedy konzoli bez otvoru na disky. Jde vlastně o jedinou vizuální změnu, o čemž pojednává oficiální humorné video.

Předobjednávky už byly spuštěné, datum vydání potvrzené na 7. květen. Pokud jste dosud váhali nad koupí Xboxu a neprahnete po výkonu Xboxu One X, Xbox One S All-Digital Edition by mohl být zajímavou volbou. Bude totiž o šestinu levnější než doporučovaná cena standardního Xboxu One S a doma se vám nebudou kupit krabičky s fyzickými hrami.

Mít čas, sám bych do této verze investoval. Po pořízení konzole bych ihned nastartoval nově oznámené předplatné Xbox Game Pass Ultimate (pokud tedy bude do té doby spuštěné), které by zajistilo okamžitý přístup k víc než stovce kvalitních her, které bych zároveň mohl hrát online, a ještě bych každý měsíc dostal další čtyři kousky. A to je za nějakých 340 korun měsíčně docela férová nabídka.

zdroj: Archiv

Nic víc se o Xboxu One S All-Digital Edition říct nedá. Je to prostě Sko, kterému byla odebrána disková mechanika, zaslepena zdířka a došlo k jeho zlevnění. Navíc je k balení přibalena trojice her Minecraft, Forza Horizon 3 (pro čtyřku musíte do Xbox Game Passu) a Sea of Thieves.

Nabízí se otázka, kolik lidí bude celodigitální konzole zajímat. Nabízí se i další otázka. Kolik lidí si ještě chce koupit „starý“ Xbox, když nová generace nemůže být tak daleko?

Nejnovější články