Na čem poběží datadisk Gothic 4: Fall of Setarrif
zdroj: tisková zpráva

Na čem poběží datadisk Gothic 4: Fall of Setarrif

5. 10. 2011 10:00 | Hardware | autor: levis |

Už nějaký čas odkládaný standalone (nepotřebuje původní hru) datadisk Fall of Setarrif pro akční RPG Arcania: Gothic 4 podle všeho definitivně zamíří na pulty koncem tohoto měsíce. Blížící se datum vydání, které bylo ve vší tichosti posunuto na 25. října letošního roku, nyní doprovází už i oficiální hardwarové nároky pro PC. K rozjetí hry budete potřebovat 2.8GHz procesor Core 2 Duo nebo Athlon II x2 na stejné frekvenci, doporučuje se čtyřjádrový Quad Core 3GHz nebo adekvátně silný Phenom II x4.

Minimum jsou 2GB operační paměti, optimálně byste ale měli mít dvojnásobek. Z grafických karet hru rozjedete už na GeForce 8800GTX, pořádně si hru užijete ale až s modelem GTS 250 a lepšími. Na disku zabere datadisk Fall of Setarrif okolo 5GB místa a bude podporovat Windows 7, starší Visty i dnes už archaické Windows XP. Více napoví nová sada obrázků:

Samotná hra by měla zabrat okolo 4-8 hodin hraní čistého času a bude distribuovaná digitálně za doporučenou cenu 15 eur. Po zkrachovalém JoWoodu se vydavatelských prací nakonec ujala vídeňská firma Nordic Games, která letos v srpnu zbytek JoWoodu zakoupila.

Nejnovější články