Nové grafické ovladače od Nvidia vás připraví na betu Destiny 2 a další tituly
zdroj: tisková zpráva

Nové grafické ovladače od Nvidia vás připraví na betu Destiny 2 a další tituly

25. 8. 2017 12:42 | Hardware | autor: Patrik Hajda |

Destiny 2 sice vychází již 6. září, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače dorazí až ke konci října, ale již příští týden od úterý do čtvrtka poběží otevřená PC beta. Softwaroví inženýři z Nvidia nelenili a vydali grafický ovladač podporující nadcházející betu Destiny 2, ale i další současné tituly. Bungie navrch přidává dvě kratičká videa představující dva hrdiny.

Pokud vlastníte některou z grafických karet řady GeForce a plánujete si příští týden vyzkoušet očekávanou novinku od Bungie, pak určitě sáhněte po aktuálních ovladačích číslo 385.41, aby vám hra šlapala, jak má. Destiny 2 ale není jedinou hrou, kterou se nový ovladač zabývá.

V tuto chvíli je v kurzu poměrně velké množství her, se kterými mohou mít některé grafické karty menší či větší problémy. Inženýři se proto zaměřili i na tituly PlayerUnknown’s Battlegrounds, ARK: Survival Evolved, právě vycházející formule F1 2017, early access verzi Quake Champions a za dva týdny vycházející Pro Evolution Soccer 2018.

zdroj: Archiv

Ovladač dále přidává nové či vylepšené SLI profily ke hrám Destiny 2, ARK: Survival Evolved, Faith of Danschant, Lawbreakers, Secret World Legends a Starpoint Gemini Warlords, zatímco Pro Evolution Soccer 2018 dostává výborně hodnocený profil 3D Vision. Na noteboocích se vám zase zpřístupní profil Whisper Mode u F1 2017 a Destiny 2, díky kterému je notebook při hraní tišší. Pokud máte nainstalovaného klienta Nvidia, pak si jednoduše zkontrolujte aktuálnost ovladačů a případně nainstalujte 385.41. Pokud ještě klienta nemáte, můžete ovladače stahovat odsud.

S blížícím se datem vydání Destiny vás tvůrci seznamují se dvěma hrdiny svého univerza – Hawthorne a Cayde-6. Hawthorne působí jako rozená vůdkyně s pevně danými cíli a klidným prstem na spoušti své odstřelovačky, zatímco Cayde-6 je... prostě vtipný. Další představovačky hrdinů budou pravděpodobně následovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články