Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity

13. 11. 2014 12:12 | Hardware | autor: Ladislav Loukota |

Ačkoliv Assassin's Creed Unity získává od kritiků poměrně vysoká hodnocení (ale ne tak vysoká, jak si asi Ubisoft představoval), uživatelé jsou ke hře mnohem méně vlídnější. Na vině je především problematický výkon hry na PC konfiguracích s grafickými kartami a procesory AMD, chyby však hlásí i jiné platformy. Zatímco Ubisoft ztrácí body prestiže, pracuje prý dnem i nocí na nápravě.

Mezi další problémy patří na padání hry při zapnutí co-op režimu, haprující matchmaking, špatný rendering, propadávání hlavního hrdiny skrze terén, jeho odhalení v seníku, ale především všeobecný pokles framerate. Ubisoft se dušuje, že leccos už napravil Day 1 patch, uživatelé by se proto měli ujistit, že jsou připojeni.

Vývojáři oznámili, že se snaží zalátat i další ohlášené díry, update jejich pokroku mají hráči očekávat v nadcházejících dnech. Rovněž vyzývají hráče k nahlášení chyb nových.

Čistě objektivně je zřejmé, že nedostatečně optimalizovaná plná verze Assassin's Creed Unity je už nyní řádným průšvihem ve vztahu Ubisoftu k hráčům, zvláště uvážíme-li nadšenou reakci komunity na loňský díl Assassin's Creed 4: Black Flag.

zdroj: Archiv

Nejnovější články