Hearthstone: The League of Explorers

Hearthstone: The League of Explorers

Články

Fight Club #295 HD: Hráč z laboratoře

Po přestávce kvůli státnímu svátku v minulém týdnu a speciálním podcastu během festivalu Gamer Pie (záznam připravujeme) je redakce Games.cz zpět s klasickým podcastem Fight Club s pořadovým číslem 295. A také s hostem v podobě Ondřeje Hrabce – vědcem, který se na Pedagogické fakultě UK zabývá motivací hráčů, optimálním prožitkem při hraní nebo herním stylem u (polo)profesionálních hráčů. Právě těmito tématy se tedy Fight Club #295 zabýval především. Pavel, Aleš a Vašek ale rozebrali ještě několik dalších námětů.

Hearthstone vychází vstříc nováčkům a nabízí novou funkci při sestavování decku

Karetní hra Hearthstone vyšla skoro přesně před dvěma lety a od té doby ji rozšířilo několik expanzí. Počet karet tak narostl natolik, že se v nich mohli noví hráči jednoduše ztratit. To si dlouhodobě uvědomovali i vývojáři z Blizzardu a výsledkem snahy o řečení situace je nová funkce Deck Recipes. Jde o vývojáři doporučené „recepty“ na sestavení kvalitního decku podle některého z existujících archetypů balíčků pro daná povolání.

Vývojáři odhalili všechny nové karty do Hearthstone a pochvalují si Tavern Brawl

Nadcházející rozšíření Hearthstone: The League of Explorers přidá do hry 45 nových karet a vzhledem k brzkému vydání datadisku je vývojáři na BlizzConu ukázali všechny. Včetně dvou nových boardů: jeden je standardní pro běžné hraní ve všech módech a druhý vývojáři vytvořili speciálně pro souboj s finálním bossem. Jednou ze zajímavých přídavků datadisku je i nová mechanika Discover.

Hearthstone datadisk The League of Explorers z vás udělá karetního archeologa

Od vydání datadisku Grand Tournament uplynulo už několik měsíců a je čas na další rozšíření pro Hearthstone. Klasické střídání zatím pořád funguje, takže po velkém přídavku karet je na řadě primárně singleplayerové dobrodružství s názvem The League of Explorers. Opět se bude skládat z několika "křídel", několika obzvláště vypečených bossů a samozřejmě také z nových karet.