Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Články

Fight Club #295 HD: Hráč z laboratoře

Po přestávce kvůli státnímu svátku v minulém týdnu a speciálním podcastu během festivalu Gamer Pie (záznam připravujeme) je redakce Games.cz zpět s klasickým podcastem Fight Club s pořadovým číslem 295. A také s hostem v podobě Ondřeje Hrabce – vědcem, který se na Pedagogické fakultě UK zabývá motivací hráčů, optimálním prožitkem při hraní nebo herním stylem u (polo)profesionálních hráčů. Právě těmito tématy se tedy Fight Club #295 zabýval především. Pavel, Aleš a Vašek ale rozebrali ještě několik dalších námětů.

Hospodaření Activisionu táhne Call of Duty a Hearthstone, hodně se čeká od Overwatche

Že se Activison Blizzardu daří, není zase tak překvapivé. Firma vydala svoji finanční zprávu za první kvartál letošního roku a podobně jako ve většině ostatních kvartálů v posledních letech vydělala víc peněz, než sama předpovídala. Finanční zprávy nejsou ale pouze o penězích a často v nich padnou zajímavé náznaky věcí budoucích. Tentokrát jsme se například dozvěděli, že průměrný hráč Destiny má nahráno přes 100 hodin, nebo že má Overwatch nakročeno k ještě většímu startu, než svého času Diablo III.

Fight Club #274 HD: Grafici útočí

Pavel Dobrovský odjel do Chorvatska na konferenci Reboot, Petr Poláček vyrazil do Říma zahrát si Uncharted 4 a v redakci tak na natáčení 274. Fight Clubu zůstal jen Martin s Alešem. A protože, když je moderátor i šéfredaktor pryč, myši mají pré, rozhodli jsme se této výjimečné situace využít a do naší klubovny jsme pozvali dva speciální hosty - naše grafiky Petra "Memoryho" Dragouna a Honzu Diblíka.

Blizzard představil všechny karty z Hearthstone: Whispers of the Old Gods

Kolem Hearthstone to v posledních dnech vře a není divu. 27. dubna vychází rozšíření Whispers of the Old Gods, které zároveň spustí Standard formát, z nějž zmizí Goblins vs Gnomes a Curse of Naxxramas, což se výrazně projeví na metagame. Před dvěma dny byly představeny změny několika karet ze základní sady a dnes v noci proběhl stream, na němž byly představeny všechny zbývající karty z expanze. Navíc bylo oznámeno několik novinek, včetně té, že do startu Standardu dostanete třináct(!) balíčků zdarma.

Nová expanze pro Hearthstone nese název Whispers of the Old Gods

O víkendu konečně Blizzard představili novou expanzi pro svůj karetní hit Hearthstone a ne jen názvem. Ten zní Whispers of the Old Gods a jak z něj dobře hádáte, půjde především o místní verzi Cthulhu (tedy C'Thuna) a dalších Starých bohů Yogg-Sarona, N'Zoth a Y'Shaarje. Představili i první karty ze sady, včetně prvního ze čtyř Starých bohů, s nimiž si také zahrajete. Vydání Whispers of the Old Gods také spustí Standard formát, který opustí trojic nejstarších expanzí.