Hello Neighbor
Věková dostupnost

Hello Neighbor

Články

Xbox Game Pass na PC zahrnuje Metro Exodus, Hellblade, Forzu Horizon 4 a spoustu dalších

Microsoft koncem května oznámil plán rozšířit své předplatné Xbox Game Pass na počítače s Windows 10, aby následně během dnešního večera celou akci naplno rozjel. Už tedy známe cenu služby i hry, které si za měsíční poplatek propůjčíte. Vedle klasického Game Passu bylo zpřístupněno i předplatné Xbox Game Pass Ultimate.

Jízdní řád na další týden - Fantasy RTS, špehování souseda a spousta karet

Máme za sebou první adventní neděli, takže už je nejvyšší čas začít shánět vánoční dárky pro vaše blízké. Jako jeden z možných zdrojů tipů vám může posloužit náš Jízdní řád pro tento týden. Pokud se mezi vašimi známými čirou náhodou nachází nějaký potenciální diktátor, určitě nešlápnete vedle se simulátorem moderní vlády nebo renesanční panovnice. Ti ostatní si mohou vybrat z karetní strategie, kombinace RTS a RPG a hororové adventury. Video jako každé pondělí připravil Honza Vondrášek.

Vyzkoušejte roli zvědavého souseda v demu hororovky Hello Neighbor

Možná to neznají lidé z městských paneláků, ale vesničanům není lidská zvědavost vůbec cizí. Koupíte si nové auto a hned o tom ví celá vesnice. Téma měsíce pak je, kde jste si na něj nakradli. Lidé zkrátka rádi strkají nos, kam nemají, a leckdy to s nimi nedopadne nejlépe. Jako právě v Hello Neighbor, kde si roli jednoho takového zvědavce můžete vyzkoušet v demu.

Hello Neighbor na videu ukazuje, že karikatura a horor se nevylučují

Hello Neighbor se zprvu maskuje jako celkem milá a úsměvná adventura s důrazem na stealth, v níž se snažíte jako bdělý občan zjistit, co nekalého se děje ve sklepě vašeho souseda. Plížením a vypínáním proudu či jinými metodami se dostanete do sklepa… a hra najednou, aniž by opustila své grafické pojetí, přechází z odlehčené atmosféry do nefalšovaného psychologického hororu. Co na tom, že soused pořád vypadá jako komiksová karikatura? V přítmí sklepení je dost hrozivý.

Bleskovky

  • 15. 8. 2017 - Vydání hry Hello Neighbor se odkládá na 8. prosince.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
22. února 2018
Recenze