Hollowpoint

Hollowpoint

Články

Bývalí vývojáři z Rockstar oživují zrušenou 2.5D střílečku Hollowpoint

O velice nadějně vypadající plošinovce Hollowpoint jsme naposledy psali již před více než dvěma roky. Tehdy zaujala především svou hybridní hratelností, kdy jste se v prostředí pohybovali pouze zleva doprava, ale stříleli jste po celém prostoru kolem vás, tedy i do hloubky. Projekt byl loni zrušen, ale nyní se vrací díky odhodlání jiného studia.

Kooperativní kyberpunková řežba Hollowpoint se připomíná trailerem

Ruffian Games, autoři Crackdown 2 se vrací se svým hybridním titulem jménem Hollowpoint. Hybridním proto, že se v něm spojuje stará hratelnost s modrními nápady a technologiemi. Hybridním také proto, že 2D, zboku viděnou scrollovací akci doplňuje 3D systém zaměřování a střelby. Navíc k tomu všemu hra přibaluje kooperaci pro čtyři hráče a dystopickou, kyberpunkovou zápletku.

Sony kompenzuje hráče za výpadek PSN a předvádí PS4 hitovky roku 2015

DDoS útokem způsobené Vánoční výpadky PlayStation Network a Xbox Live si Sony a Microsoft za rámeček nedají a bylo jasné, že firmy přijdou s jistou formou kompenzace. Sony se tak dle očekávání uchýlila k prodloužení služby PlayStation Plus pro všechny hráče, kteří ji měli aktivní 25. prosince. Mezi aktivní uživatele PS+ se při tom počítají hráči s předplacenou službou i s bezplatným zkušebním obdobím. Pokud splňujete dané podmínky, dočkáte se pěti dnů PlayStation Plus navíc.

Nejzajímavější nové hry z Gamescomu 2014

Letošní Gamecom byl překvapivě bohatý na oznámení nových her, o kterých jsme dosud neměli ani tušení, případně se jejich existence rýsovala jen v podobě spekulací a náznaků. Ne všechny nové hry ale stojí za pozornost a proto jsme na závěr výstavy vybrali deset čerstvě oznámených titulů, které nás zaujaly nejvíc.