Husk

Husk

Články

Survival horor Husk vás pošle zpět do devadesátek

Do roku 1995 vás může od dnešního dne zavést dnes vydaný survival horor Husk viděný z pohledu vlastních očí. Vývojáři se nebojí jmenovat své inspirace, mezi které patří třeba klasika hororového žánru Silent Hill a nebo Alan Wake.

Survival horor Husk v únoru nabídne fiktivní i reálná monstra

Polské studio UndeadScout představilo svůj survival horor Husk v dubnu loňského roku, a to ve spolupráci s IMGN.PRO a nutno říct, že samotný nástin děje byl poněkud mlhavý. Hlavní hrdina se po železničním neštěstí ocitl ve městečku Shivercliff, kde není ani človíčka. Když k tomu přidáte, že se tvůrci inspirovali Silent Hill a Alan Wake, zdá se, že je o obsahu a tématu jasno. Jenže nový trailer, který zároveň oznamuje datum vydání stanovené na 3. února, naznačuje, že tu nepůjde jen o tradiční démonická monstra, ale i ta lidská, z reálného světa.

Hororová adventura Husk vás zavede do městečka na pomezí reality a noční můry

Polské studio UndeadScout společně s IMGN.PRO představilo svou hororovou adventuru Husk, která má mít blízko k Silent Hillu a Alanu Wakeovi. Tedy alespoň tématem, protože vy budete vše sledovat z pohledu očí hlavního hrdiny, který se zrovna nastěhoval do městečka Shivercliff a nikoliv z pohledu třetí osoby. Husk tak v sobě bude kombinovat klasické prvky dnes už přebujelého hororu z first person pohledu a atmosféru již výše zmíněných her. Tady vám nemusí hrozit nebezpečí na každém kroku, ale tam, kde se realita prolíná s nadpřirozenem.