I Am Alive

I Am Alive

Články

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Pokud by se vám hodily částečné nebo kompletní návody na Assassin’s Creed III, Alan Wake či I Am Alive, potažmo češtiny na Hitman: Absolution nebo Papo & Yo, poslužte si u kolegů z ABCgames. Tyto a další materiály, včetně tuny wallpaperů, trainerů nebo přebalů najdete nově přidané v jejich databázi, a přesvědčit se o tom můžete na výpisu po rozkliku v článku nebo přímo u nich na webu.

Vylepšená verze I Am Alive vyšla potichu na PC

Stylová survival hra, která na PC měla původně vyjít, se tam nakonec přeci jen dostane. Respektive dostala. Ubisoft docela potichu vydal I Am Alive i pro počítače. Žádné pompézní oznámení, jen jeden docela pěkný trailer. PC verze I Am Alive byla nejdřív zrušena, načež byla zrušena skoro celá hra. Nakonec se survival kousek dostal na konzole v první polovině letošního roku a teď, v druhé polovině roku jsme se ho dočkali i na PCčku a navíc ještě ve vylepšené verzi.

Ubisoft vydá survival dobrodružství I Am Alive i na PC

Šestku uštědřila letos v březnu Lucka Jiříková X360 verzi postapokalyptické survival hry I Am Alive od Ubisoftu, která, pokud si dobře pamatujete, prošla v průběhu svého vývoje řadou změn. Snad i kvůli tomu, že I Am Alive obecně herní obec nijak zvlášť neuhranula, jsem ani nepočítal s tím, že by se s naznačovanou PC verzí Ubisoft vůbec chtěl zabývat. A počítal jsem špatně, jak dnes ukázala tisková zpráva, která oznámila vydání PC verze I Am Alive na 13. září.

Sledujte reprízu dalšího dílu magazínu Re-play

Pokud jste minulý týden neměli čas, můžete si 13. letošní díl Re-Playe pustit v repríze a...

Reportáž z vyhlášení hry roku v repríze herního pořadu Re-Play

Recenze survival záležitosti I Am Alive, veselé večírkové řachandy Mario Party 9 a rozhovor...

V postapokalyptickém I Am Alive nedostanete nic zadarmo

Za všechno se v rozbořeném postapokalyptickém světě survival dobrodružství I Am Alive platí. Když třeba na nepřátele použijete namísto pasti kulku, tak jste o ni právě přišli. Jeden chlapík se sice válí na zemi v tratolišti krve, ale dalších pět se na vás hrne s válečným pokřikem, a co vy teď s tím? Pravděpodobně vás čeká smrt, load pozice a nový pokus: snad ho využijete.

Bleskovky

  • 22. 9. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v říjnu 2016 zdarma Super Mega Baseball: Extra Innings (XOne), The Escapists (XOne), MX vs ATV Reflex (XOne, X360) a I Am Alive (XOne, X360).

  • 30. 3. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží 5. dubna Dead Star (PS4), Zombi (PS4), I Am Alive (PS3), Savage Moon (PS3), A Virus Named Tom (PSV) a Shutshimi (PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
13. března 2012
Recenze