Imperator: Rome
Věková dostupnost

Imperator: Rome

Články

Paradox otevírá svůj PDXCON velkými slevami s Crusader Kings II zdarma

Dnes se otevírají brány conu, který pořádá sám Paradox. V průběhu víkendu proto můžete očekávat novinky o jejich očekávaných hrách jako třeba Vampire: Masquerade – Bloodlines 2, Empire of Sin, Surviving the Aftermath a snad i odhalení nové strategie. Do té doby si můžete na Steamu dát zdarma Crusader Kings II a za pár korun cokoliv z jejich stávajícího katalogu.

Xbox Game Pass na PC zahrnuje Metro Exodus, Hellblade, Forzu Horizon 4 a spoustu dalších

Microsoft koncem května oznámil plán rozšířit své předplatné Xbox Game Pass na počítače s Windows 10, aby následně během dnešního večera celou akci naplno rozjel. Už tedy známe cenu služby i hry, které si za měsíční poplatek propůjčíte. Vedle klasického Game Passu bylo zpřístupněno i předplatné Xbox Game Pass Ultimate.

Imperator: Rome přivítal Hru o trůny, nový mod se odehrává po pádu Valyrie

Hra o trůny skončila, předplatné HBO Go bylo zrušeno, diváci se oklepali z milých i nemilých překvapení a pomalu začínají žít i něčím jiným než ledovými zombíky a draky hromadného ničení. Ale praví fanoušci Martinova světa už zase baží po dalších příbězích. Novou knihu z mistrova pera jim sice nabídnout nemůžu, zato jim ale ukážu kompletní trůnovskou předělávku antické strategie Imperator: Rome.

GamesPlay – hrajeme velkolepou strategii Imperator: Rome

Studio Paradox nás ve svých komplexních strategiích průběžně posílá do různých období: feudálního středověku, vrcholného novověku, viktoriánské éry i druhé světové války. Do antiky jsme se ale už dlouho nepodívali, což napravuje Imperator: Rome. Dneska se na dobrodružství římského konzula mrkneme pěkně zblízka ve videu.

Fanoušek strategie Imperator: Rome v ní už stihl vytvořit mapu Středozemě

Imperator: Rome, velkolepá strategie od zkušeného studia Paradox, se na harddiscích hráčů ani nestačil pořádně ohřát, a už pro něj lidé vyvíjejí různé přídavky. Vznik mnoha modů a totálních konverzí je zkrátka nevyhnutelný a vypadá to, že všechno by mohlo začít Pánem prstenů. Už teď existuje částečná mapa Středozemě.

Bleskovky

  • 16. 2. 2021 - Update 2.0 pro Imperator: Rome zásadně mění uživatelské rozhraní

  • 19. 3. 2020 - Strategie Imperator: Rome dostane 31. března přídavek s náboženstvím spolu s bezplatným updatem.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
6. května 2019
Recenze