Industries of Titan

Industries of Titan

Články

Budovatelská strategie Industries of Titan po roce přichází na Steam

Vystavějte metropole budoucnosti na jednom ze Saturnových měsíců

Chcete akčnější Cities: Skylines ve vesmíru? Vyšla budovatelská strategie Industries of Titan

Trvalo to dlouho, ale nakonec jsme se konečně dočkali vydání ambiciózní strategie, která v sobě míchá prvky budování nové kolonie, kyberpunk a souboje s vesmírnými piráty. Industries of Titan je sice teprve v předběžném přístupu, ale už teď nabízí hodně zajímavý a netradiční obsah.

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

Řada letošních novinek včetně The Outer Worlds a The Sinking City bude na rok exkluzivní u Epicu

Exkluzivní bitva mezi stále dominantním Steamem a agresivně útočícím Epicem pokračuje ve velkém. Nejenže si Epic Games Store urval možnost jako jediný vydat počítačové verze tří promakaných adventur od studia Quantic Dream, ale přihazuje k tomu ještě roční exkluzivity několika nejočekávanějších titulů letošního roku.

Industries of Titan nabídne budování mimozemské kolonie i tvrdý boj se soupeři

Po úspěšném hudebním roguelike RPG Crypt of the Necrodancer se od kanadského studia Brace Yourself Games dalo čekat opravdu cokoliv. Málo kdo by si však vsadil na poměrně tradičně vypadající budovatelskou strategii Industries of Titan, kterou si nyní představíme.

Bleskovky

  • 16. 6. 2020 - Surviving the Aftermath dostává češtinu, dočká se i Industries of Titan