Injustice: Gods Among Us

Injustice: Gods Among Us

Články

Geralt v Soulcaliburu aneb historie a příklady hostů v bojovkách

Představte si, že sledujete souboj korunního prince Noctise z Final Fantasy XV a drsného záporáka Negana ze série Walking Dead. Ne, nejedná se o divokou fan-fikci – tuto kuriózní situaci můžete zažít v zatím posledním, sedmém díle slavné série Tekken. Oba výše zmínění hrdinové zde vystupují jako hostující postavy (v originále „guest character“). A napříč historií počítačových her rozhodně nejsou ojedinělí.

Talion, Batman nebo Mad Max? S novým Humble Bundle můžete být kýmkoliv

V podzimní záplavě titulů není moc pravděpodobné, že byste neměli co hrát, ale pokud máte před Vánocemi trochu hluboko do kapsy, máme pro vás řešení! Tedy, má ho Humble Bundle ve spolupráci s Warner Bros. Games. Středozem, Gotham i vyprahlá pustina jsou v něm za hubičku a dohromady vydají na stovky hodin zábavy.

Komiksová bojovka Injustice 2 přináší rozmáchlou kampaň a systém výbavy

Když včera byl Marvel, dnes bude DC. V pátek vychází bojovka Injustice 2, což oznamuje i nový trailer. Už první díl byl velmi povedená hra, která dobře pracovala s novým příběhem a bylo doopravdy zábavné procházet její kampaň. Jak se ale ukazuje, Injustice 2 posouvá celou kampaňovou část na novou úroveň a k tomu dodává bonusové módy a také výbavu, která nadělá spoustu vrásek hráčům, kteří chtějí mít svého superhrdinu v kompletně novém kostýmu.

Největším tahákem bojovky Injustice 2 bude vylepšování superhrdinů

Nechtěné odhalení bojovky Injustice 2 přinutilo Warner Bros. připravovaný titul od studia etherRealm oficiálně představit s předstihem a nastínit tak fanouškům bojovek a komiksových superhrdinů, co je v roce 2017 čeká. Zjednodušeně řečeno bude hra v porovnání s prvním dílem Gods Among Us větší po všech stránkách – více hrdinů, více herní prvků, více módů, pohybů a snad i pozitivních herních zážitků.

Bleskovky

  • 21. 5. 2021 - Bojovka Injustice se dočká animované filmové adaptace

  • 2. 12. 2016 - Injustice Gods Among Us přibyl společně s Haunted House na seznam zpětně kompatibilních X360 titulů.

  • 21. 9. 2015 - Obrazem: Cosplay fotografie na motivy bojovnice Wonder Woman, kterou můžete znát např. z Injustice: Gods Among Us.

  • 16. 4. 2015 - Evropské PSN zasáhla vlna nových slev. Za akční senu lze zakoupit např. Dying Light, Batman: Arkham Asylum či Injustice: Gods Among Us.

  • 27. 11. 2014 - Členové PS Plus programu obdrží 3. prosince zdarma hry Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4), Secret Ponchos (PS4), Hitman Trilogy HD (PS3), Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3), Final Horizon (PSV) a Titan Attacks (PS4/PS3/PSV)

  • 12. 6. 2014 - Kolem roku 2017 nás čeká pokračování ke hře Injustice: Gods Among Us.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
29. dubna 2013
Recenze